Fortnite Sezon 7 İki Yeni Sevimli Evcil Hayvan Ekliyor

Fortnite Sezon 7 İki Yeni Sevimli Evcil Hayvan Ekliyor

Fortnite Sezon 7 Evcil Hayvanlar: Hamirez ve Remus

Fortnite Sezon 7 Evcil Hayvanlar: Hamirez ve Remus

Fortnite Sezon 7 güncellemesi artık mevcut ve yeni içerikler ile doludur. Muhtemelen en önemlisi, iki yeni evcil hayvanın tanıtımı: Hamirez ve Remus. Birisi tombul küçük hamster: Epic, “Ona bir tekerlek verin ve en iyi arkadaşınız olacak.” diye açıklıyor. Hamirez, geniş gözlü ve sevgi dolu bir canlıdır. Bazen, tekerleğinden sallanır, düşer ve çok sevimli bir şekilde geri döner.

Bu arada Remus, “evcilleştirilmemiş ve korkusuz” olarak nitelendirilen bir husky’dir. Küçük bir sepet içinde asılı kalıyor, sürekli farklı yönlere bakıyor ve arada sırada neler olduğuna bakmak için arka ayakları üzerinde duruyor. Yine, evcil hayvan seçimine bir başka sevimli ek. Hamirez ve Remus’un her ikisi de aşağıda görebileceğiniz alternatif görünümlere sahiptir.

Yeni evcil hayvanlar Fortnite Sezon 7’nin sunduğu özelliklerden sadece birkaçı. Yeni Battle Pass, Battle Stars’ı puanlamak için zorluklar yaparak kilidini açabilecek 100’den fazla kozmetik ürün içeriyor. Ayrıntılara buradan göz atabilirsiniz.

İstediğiniz bir şeyi tespit ederseniz, bunu elde etmenin en iyi yolu bu zorlukların üstesinden gelmeye başlamaktır. Sezon 7, Hafta 1’in zorlukları şimdi mevcut ve bunlardan biri oldukça zor. Bir dizi yasak yerde dans etmenizi gerektirir ve nerede olduklarını bilmiyorsanız, saatlerce zaman geçirebilirsiniz. Dans etme konusnda size kolay gelsin.

Sezon 7 ile birlikte gelen Fortnite‘a bir başka yeni ek de Creative. Bu, Sezon 6 sırasında denenen Playground modunun bir uzantısıdır. Artık oyunu başlattığınızda, Battle Royale ve Save The World ile birlikte üçüncü bir seçenek bulacaksınız. Creative’de oyunculara, kendi zevklerine göre Fortnite deneyimleri oluşturabilecekleri kendi adaları verilir. Bu tek başına veya arkadaşlarla yapılabilir ve kreasyonlar oturumdan oturuma kaydedilir. Burada Fortnite Creative hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca Fortnite Sezon 7 hakındaki detayları ve yama notlarıburadan öğrenebilirsiniz.

Fortnite Hamirez

Fortnite Hamirez

Fortnite Remus

Fortnite Remus