Fortnite Sezon 7 Kar Teması ile Ortaya Çıktı

Fortnite Sezon 7 Kar Teması ile Ortaya Çıktı

Fortnite Sezon 7

Fortnite Sezon 7

Fortnite Sezon 6 bu hafta sona eriyor, bu da popüler battle royale oyununun 7. sezonu gelmek üzere demek. Önceki sezonlarda yaptığı gibi, geliştirici Epic Twitter’da Sezon 7 için ilk görseli paylaştı ve sezonun bu hafta bir kar temasıyla başlayacağını doğruladı.

Resmi Fortnite Twitter hesabı tweetledi; “Sert bir buz yayılıyor…Sezon 7’ye 3 gün”. Bu, yeni sezonun 6 Aralık Perşembe günü başlayacağı, Sezon 6’nın resmi olarak sona erdiği gün olduğu anlamına geliyor. Bu sezonlar arasında normalden çok daha kısa bir boşluk var; tipik olarak, Sezon 6’da olduğu gibi, bir sezonun sona erdiği ve bir diğerinin başladığı zaman arasında en azından bir iki gün oluyordu.

Tweet ayrıca oyuncuların konuştuğu gibi Fortnite Sezon 7‘nin bir tür kış temasına sahip olacağını da onaylıyor. Ekteki görüntü bunu daha da güçlendiriyor, çünkü oyuna gelen yeni skinlerden biri olacak olan gizemli buz gibi bir siluete sahip. Bu yeterli olmamışsa, resmin sağ tarafında ayrıca bir kayak pisti veya bir yamaçtan aşağı snowboard yapan karakter görebilirsiniz.

Oyuncular ilk olarak, adanın etrafındaki okyanusta uzak bulutların göründüğünü fark ettiklerinde, Sezon 7’nin kış temalı olacağını konuşmaya başlamışlardı. O zamandan beri, adadaki sıcaklığın düştüğüne dair başka ince belirtiler de vardı ve oyuncular daha önce bahsedilen bulutların aslında yavaşça yaklaşan bir buzdağını örttüğünü keşfettiler.