Fortnite Sezon 8 Elmalar, En Uzak Noktaları Ziyaret Etme, Tedarik Droplarına Hasar Verme

Fortnite Sezon 8 Elmalar, En Uzak Noktaları Ziyaret Etme, Tedarik Droplarına Hasar Verme

Fortnite Sezon 8 Hafta 2

Fortnite Sezon 8 Hafta 2

Fortnite Sezon 8 şimdi ikinci haftasında. Şimdiye dek adanın en son sürümlerinde gezinirken adayı tanımış olmalısınız. Bu da haftalık challenge tamamlamanın biraz daha kolay olması gerektiği anlamına gelir. Hafta 2 challenges artık karşımıza çıkıyor. Bu yüzden Sezon 8 Battle Pass’da sunulan birçok yeni kozmetik kilidinden birine göz attıysanız, Battle Stars kilidini açmak için çalışmaya koymanın zamanı geldi.

Her zaman olduğu gibi, challenges iki kategoride toplanmıştır. Herkese açık olan birincisi, oyunculara The Block’a inerek başlayan çok aşamalı bir challenge tamamlamaları için görev veriyor. Bunu yaptığınızda, bu serideki ek challenges kendilerini ortaya çıkaracaktır. Bundan sonra, düşen Tedarik Droplarına 200 puan hasar verilmelidir ve Salty Springs veya Haunted Hills’de üç öldürme kazanılmalıdır.

Bununla birlikte ikinci challenges grubu, V-Bucks’u premium Battle Pass‘a geçirenlere özeldir. Eğer bu siz iseniz, yemelik elmalardan 25 puan sağlık alarak üç aşamalı bir challenge’a başlamanız gerekir. Bu lezzetli meyveler adanın etrafına dağılmış olarak bulunabilir. Ama onları Wailing Woods, Lonely Lodge ve Dusty Divot’un hemen altında daha sık bulabilirsiniz. Yedikten sonra, bu challenge’ın ek aşamalarını tamamlamanız gerekir.

Bunlara ek olarak, adadaki en uzak kuzey, güney, doğu ve batı noktalarına bir yürüyüş yapmanın zamanı geldi. Bu setteki üçüncü challenge, yeni Korsan Savaş Topu’nu 100 puan hasar vermek için kullanmanızı ve sonuncusu ise sadece bir maçta üç farklı adlandırılmış konumda bir sandık aramanızı gerektirir.

Fortnite Sezon 8, Hafta 2 Challenges

Ücretsiz
Aşama 1/5: Bloktaki Arazi (1) – 1 Battle Star
Düşen Tedarik Droplarına hasar verme (200) – 5 Battle Stars
Salty Springs veya Haunted Hills’deki öldürmeler (3) – 10 Battle Stars

Premium
Aşama 1/3: Elmalardan sağlık kazanma (25) – 1 Battle Stars
Adanın en uzak Kuzey, Güney, Doğu ve Batı noktalarını ziyaret etme (4) – 5 Battle Stars
Korsan Savaş Topu ile rakiplere hasar verme (100) – 10 Battle Stars
Tek maçta farklı adlandırılmış yerlerde bir sandık arama (3) – 10 Battle Stars