Fortnite Sezon 8 Hafta 3 Gizli Battle Star Konumu

Fortnite Sezon 8 Hafta 3 Gizli Battle Star Konumu

Fortnite Gizli Battle Star Konumu

Fortnite Gizli Battle Star Konumu

Fortnite‘ın 8. Sezonunda daha derin bir haftadayız ve Epic, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarında tamamlanması gereken yeni challenges ortaya koydu. 3. haftadaki görevler, değerli Battle Stars kapmak için kaktüsleri yok etmekten, büyüteç camının Hazine Haritası yükleme ekranında nerede olduğunu aramaya kadar değişik şeyler içeirir.

Mümkün olduğu kadar çok challenge’ın üstesinden gelmek için gözle görülür sebep, Battle Pass‘ı yükseltmek ve yeni Sezon 8 ödüllerini açmaktır, ama ek bir teşvik de vardır. Belirli bir haftadaki tüm challenge’ı bitirirseniz, ilgili bir Keşif yarışmasını tamamlarsınız. Bu da sizi adanın çevresinde bir yerde saklanan ücretsiz bir Battle Star veya Banner‘a işaret eden haftaya bağlı ince bir ipucu içeren özel bir yükleme ekranıyla ödüllendirecektir.

Sezon 8‘de haftalık üç tam set challenge tamamladığınızda, aşağıdaki yükleme ekranının kilidini açacaksınız. Bu, sezonda tanıtılan yeni skinlerden biri olan Sidewinder’i, kolunun altında altın bir yılan eseri bulunan tuzak istilasına uğramış bir tapınaktan kaçarken gösteriyor. Bununla birlikte, sağ dirseğinin hemen altındaki arka duvara bakın ve ipucunu göreceksiniz; bir tapınağın gravürü.

Fortnite Gizli Battle Star Nerede Bulunur?

Fortnite Gizli Battle Star Nerede Bulunur?

İlk eğiminiz muhtemelen yeni Aztek benzeri piramitlerin bulunduğu Sunny Steps’e yönelmek olacak, ancak ipucu aslında bölgenin güneyinde ve devasa volkanın doğusunda daha küçük bir tapınağa işaret ediyor. Tam yerini aşağıdaki haritada görebilirsiniz. Bir maçın başlangıcında oraya bir rota çizin, türbeyi bulun ve Battle Star basamaklarda görünecektir. Hemen toplayın, sonra maçı bitirin ve Battle Pass’ınız bir seviye ile yükselecektir.

Bununla birlikte her zamanki gibi, gerekli challenges tamamlamadan ve yukarıdaki yükleme ekranını açmadıkça, Battle Star oyunda görünmeyecektir. Bu yüzden doğru yere gidip gerekli işi yapmamışsanız bulmayı bekleyemezsiniz.

Fortnite Gizli Battle Star Konumu Harita

Fortnite Gizli Battle Star Konumu Harita