Fortnite Sezon 8 Kaktüsleri Yok Etme, Hazine Haritası Arama ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Kaktüsleri Yok Etme, Hazine Haritası Arama ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Hafta 3

Fortnite Sezon 8 Hafta 3

Şimdi Fortnite: Battle Royale Sezon 8‘in 3. haftasındayız, bu da yeni challenges olduğu anlamına geliyor. Her zaman olduğu gibi, bu çok değerli Battle Stars kilidini açmak için bunları yapmanız gerekir. Bu da Battle Pass’ı yükseltecek ve karakterinizi kişiselleştirebilmeniz için yeni skinler ve diğer ödüller sunacaktır. Challenges, oynayan herkes için ücretsiz bir set ve bir Battle Pass‘ı satın almak için V-Bucks harcayanlara özel ikinci bir set olmak üzere iki kategoriye ayrılmıştır. İşte 3. Haftada neler olduğu.

Ücretsiz bölümde, oyuncuların iki ayrı çok aşamalı mücadeleyi tamamlamaları gerekecek. Birincisi, Fatal Fields ve Salty Springs’i tek bir maçta ziyaret ederken, ikincisi ise çölde 30 kaktüsün yok edilmesiyle başlar. Üçüncü ücretsiz challenge, oyunculardan iki defa farklı Trap Slot eşyalarını bir maça yerleştirmelerini ister. Birileri sizi öldürmeden önce, onları hemen aldıktan sonra yerleştirdiğinizden emin olun.

Premium Battle Pass bölümünde, ilk challenge yükleme ekranına bakmak ve büyüteçlerin içinde bulunan hazine haritası üzerinde nerede oturduğunu bulmaktır. Ek olarak, oyuncuların Sunny Steps veya Fatal Fields’de sandıkları araştırması, düşmanlarına 500 puanlık hasar vermesi ve bir SMG, tabanca ve keskin nişancı tüfeği ile bir eleme almaları gerekecek.

Fortnite Sezon 8, Hafta 3 Challenges

Ücretsiz
 – Aşama 1/3: Fatal Fields ve Salty Springs tek bir maçta ziyaret edin (2) – 1 Battle Star
 – Aşama 1/3: Çölde Kaktüsleri Yok Et (30) – 1 Battle Stars
 – Tek bir maçta farklı Trap Slot öğelerini yerleştirin (2) – 10 Battle Stars

Premium
 – Büyüteç’in Hazine Haritası yükleme ekranında nerede olduğunu arayın (1) – 5 Battle Stars
 – Sunny Steps or Fatal Fields’de sandıkları arayın (7) – 5 Battle Stars
 – Rakiplere headshot hasar verin (500) – 10 Battle Stars
 – Bir SMG, Tabanca ve bir Keskin Nişancı Tüfeği ile bir eleme elde edin (3) – 10 Battle Stars