Fortnite Sezon 8 Korsanlar, Ninjalar ve Hazine

Fortnite Sezon 8 Korsanlar, Ninjalar ve Hazine

Fortnite Sezon 8

Fortnite Sezon 8

Epic Games, Fortnite Sezon 8‘i başarıyla başlattı ve tadını çıkarmak için çok fazla yeni içerik yüklendi. Önemli olanı, yeni bir dünya etkinliği başladı. Bu, önümüzdeki aylarda Fortnite’da gerçekleşecek her şey için sahne oluşturacak.

Fortnite web sitesinde Epic, “Canavar bir volkan ortaya çıktı. Buz Kralının kalesinden kurtulan şimdiki güçlü mahkum Fortnite ve adalarına ateş ve alev getirdi. Korsanlar, Ninjalar ve bir gemi dolusu yeni savaşçı, hazine mücadelesi verecek, Korsan Toplarıyla savaşacak ve efsanevi ganimetleri ortaya çıkaracak.” açıklamasında bulundu.

Bu doğru, nihayet Fortnite’ta Korsanlar Vs. Ninjalar göreceğiz. Tabii ki, bu yeni hiziplerin gelişiyle birlikte dev bir volkanın ortaya çıkması ada üzerinde önemli bir etkiye sahip olmuştur. Sonuç olarak, haritada yeni yerler var: Lazy Lagoon ve Sunny Steps. Bunun da ötesinde, Volkanik Çatlaklar adanın etrafında ortaya çıktılar. Ateş ettikleri hava akıntısı, kendinizi ve araçlarınızı gökyüzüne fırlatmak için kullanılabilir.

Tabii ki, Sezon 8 de beraberinde yeni bir Battle Pass getiriyor ve bunun Fortnite Sezon 8 Battle Pass konumuzda ne anlama geldiğini tam olarak öğrenebilirsiniz. Kısacası, Battle Pass seviyesini yükseltmek için 100 yeni katman vardır. Bu da bir sürü yeni kozmetik ve yanlarında tamamlanmaları gereken challenges anlamına gelir. Hem hevesli Fortnite hayranları hem de yeni başlayanlar için bol miktarda eğlence mevcuttur.

Tüm Fortnite 8.0 güncellemesi yama notlarında yenilikleri, ayarları ve değiştirilmiş olan her şeyi buradan görebilirsiniz. Dünya etkinliğiyle birlikte Epic, belli bir mesafeden yapıları tahrip etmek için kullanılabilecek yeni bir top silahı ortaya çıkardı. Alternatif olarak, bir oyuncu topun içine atlayabilir ve kendilerini adanın üzerinden ateşleyebilir, bu da yeri korumak ve bir düşmanı şaşırtmak için çok kullanışlı bir yoldur.