Fortnite Sezon 8 Ne Zaman Başlıyor?

Fortnite Sezon 8 Ne Zaman Başlıyor?

Fortnite Sezon 8

Fortnite Sezon 8

Fortnite Week 10 challenges tüm platformlarda aktif oldu, bu da oyunun yedinci sezonunun sonuna geldiğimiz anlamına geliyor. Geliştirici Epic Games, Battle Royale‘in 8. Sezonunun ne zaman başlayacağını hala açıklamıyor, ancak mevcut sezonun resmi olarak ne zaman sona ereceğini biliyoruz.

Epic’in web sitesine göre, Fortnite Sezon 7‘nin 28 Şubat Perşembe günü sona ermesi planlanıyor. Bu mutlaka Sezon 8‘in hemen sonra başlayacağı anlamına gelmez. Geçmişte, bir önceki sezonun sona ermesinden birkaç gün sonra yeni bir sezonun başlayacağı durumlar olmuştur. Bu da, Fortnite Sezon 8‘in ne zaman başlamasını bekleyebileceğimiz konusunda bize biraz fikir veriyor.

Yeni sezonda neler olacağına gelince, bu hala kimsenin tahminlerinde yok. Epic henüz Sezon 8 ile ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşmadı, ancak oyunda bazı garip şeyler olmaya başladı. Son zamanlarda, oyuncular bir maçın ortasında ani depremler yaşadılar ve bir veri madeninden toplanmış ses dosyalarına dayanarak, titremelerin güçlenmeye devam edeceği görülüyor.

Bu depremlerin Sezon 8’de neye yol açacağı belli değil, ancak Epic tipik olarak dünyayı değiştiren bir tür etkinlikle Fortnite’ın yeni sezonuna giriyor. Sezon 7’nin başlamasından önce, adaya doğru sürüklenen bir buzdağı görülmüştü. Sezon 6 için ise mor bir küp vardı.