Fortnite Sınırlı Bir Süre İçin Hediye Seçeneği Ekledi

Fortnite Sınırlı Bir Süre İçin Hediye Seçeneği Ekledi

Fortnite Hediye Gönderme

Fortnite Hediye Gönderme

Fortnite, iOS dışındaki her platformda bulunan yeni bir hediye özelliği ile tatil ruhuna kavuşuyor. Hediye, bugün 6.31 güncellemesinin bir parçası olarak Fortnite’a geldi ve sadece bir haftalığına olacak. Epic, bir blog gönderisinde, bunun hediye vermenin gelecekte daha sonra tekrar geri döneceğini ifade eden “ilk hediye dönemi” olduğunu söyledi.

6.31 güncellemesiyle, eşya dükkanı artık kendiniz için bir ürün satın almanıza veya “hediye olarak satın almanıza” olanak tanıyor. Bunu seçtikten sonra, arkadaş listenizdeki herkese göndermeyi seçebilirsiniz. Ayrıca özel bir mesaj da gönderebilirsiniz. Arkadaşın, bir sonraki girişinde hediyeyi alacaktır.

Hediyeyi kullanmak için, Fortnite hesabınızda çok faktörlü kimlik doğrulaması etkinleştirilmiş olmalıdır. Dahası, bir hediye göndermeden önce en az 48 saat boyunca biriyle arkadaş olmanız gerekir. Ayrıca, 24 saatlik bir süre içinde yalnızca üç kez bir hediye gönderebilirsiniz. Hediyeler için geri ödeme yapılmaz. Son olarak, sadece şu anda mevcut olan Fortnite eşyaları hediye edilebilir.

Epic, Apple izin vermediği için hediyenin iOS’ta mevcut olmadığını söyledi.

Diğer yandan Fortnite’ın 6.31 güncellemesi yeni av tüfeği varyantlarını, yeni bir sınırlı zaman modunu ve daha fazlasını ekledi.