Fortnite Sunucuları Yarın Kapatılacak

Fortnite Sunucuları Yarın Kapatılacak

Fortnite Sunucuları Kapatılacak

Fortnite Sunucuları Kapatılacak

Hala yapabiliyorken Fortnite oynayın. Battle royale oyununun en yeni güncellemesinin açılışının bir parçası olarak, yarın “uzatılmış aksama süresi” olacak.

Geliştirici Epic Twitter’da, Epic’in v3.4 güncellemesini başlattığı sırada yarın “uzatılmış aksama süresi” olacağını duyurdu. Epic yamanın yarın geleceğini söyledi. Kesinti süresinin ise tam olarak ne kadar süreyle kalacağı hakkında bir bilgi yok. Ancak Epic’in “genişletilmiş” olarak adlandırması, normalden daha uzun olabileceğini gösteriyor

Epic, v.3.4 güncellemesinde tam olarak ne olacağını söylemedi, ama bir sonraki ücretsiz Twitch Prime ürünlerinin 29 Mart’ta lanse edileceğini biliyoruz, bu yüzden muhtemelen güncellemeye dahil edilmişlerdir. Ayrıca, bu hoş görünümlü güdümlü füze silahını ekleyen güncelleme olabilir.

Diğer yandan, Fortnite’in en yeni Başlangıç paketi şu anda hazır. 5 $ ‘a kadar mevcut olan eklenti, istediğiniz her şeye harcayabileceğiniz 600 V-Bucks ile birlikte Rogue Agent kıyafeti ve Catalyst Back Bling‘i de beraberinde getiriyor. Artık Başlangıç paketini, mobil cihazlar da dahil olmak üzere tüm platformlarda satın alabilirsiniz.

Kaynak: 1