Fortnite, Thanos ile Avengers Silahlarıyla Savaşmanıza İzin Veriyor

Fortnite, Thanos ile Avengers Silahlarıyla Savaşmanıza İzin Veriyor

Fortnite Avengers Silahları

Fortnite Avengers Silahları

Efsaneye göre Thor‘un çekicini kullanabilmek için gerçekten layık olmalısınız, ancak Epic Games sayesinde, ihtiyacınız olan tek şey Fortnite Battle Royale‘ın ücretsiz bir kopyası. Avengers: Endgame sonunda sinemalara geliyor ve çevrimiçi nişancı, başka bir Marvel temalı geçit etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Sizden ya Thanos ve Chitauri olarak adayı istila etmeniz, altı Sonsuzluk Taşını bulmanız ya da karşı tarafı durdurmak için MCU’nun en güçlü silahlarını kullanmanız istenecek.

Endgame etkinliği, bir Sınırlı Oyun Modu ile bugünün v8.50 güncellemesinin bir parçası olarak geliyor. Girdikten sonra Kahraman takımına veya Thanos takımına atanırsınız. Eğer Chitauri’ye üye iseniz, lazer tüfek, inşa önleyici el bombaları ve bir jetpack ile silahlanacaksınız. Altı Sonsuzluk Taşının hepsini bulmakla görevli olacaksınız ve ilkini bulmanız sizi Thanos’a dönüştürecek. Thanos’un güçleri arasında yıkıcı bir yumruk, güçlü lazer ışını ve düşmanlara zarar verebilecek bir sıçrama var.

Fortnite X Avengers: Endgame

Her Sonsuzluk Taşı bulunduğunda, Thanos’un yetenekleri artacak ve Chitauri daha fazla sağlık kazanacak. Gerçeklik taşı sağlığı ve kalkanları ikiye katlar, Ruh taşı yalnızca Thanos’un kalkanını güçlendirir ve Zihin taşı atlama yüksekliğini ikiye katlar. Uzay ve Zaman taşları, zemin alanını üçe katlar ve işlemdeki hasarı arttırırken sırasıyla knockbackleri artırır. Güç taşı, Thanos’un lazer hasarını altı kat arttırır.

Kendinizi Kahraman takımında bulursanız, Epic‘in “Eşsiz Avengers eşyaları” dediği ürünleri bulmak için bir hazine haritasıyla başlayacaksınız. Ama, diğer Avengers silahlarını sandıkların içinde bulabileceksiniz. Fragmandan görebileceğiniz gibi, Hawkeye‘ın yayına, Thor‘un Stormbreaker’ına, Captain America‘nın kalkanına ve Iron Man‘in iticilerine erişebileceksiniz. Kahraman takımının görevi, Thanos ve takımının taşları bulmasını engellemek ve sonra Thanos’u doğrudan yok etmektir.

Oyun sırasında her iki takım da öldürüldükten sonra adaya geri bırakılacak. Ancak, tüm taşlar bulunduktan sonra, Kahramanlar yeniden dirilemeyecek. Eğer Thanos’u öldürmeyi başarırsanız, kısa bir süre sonra başka bir Chitauri Thanos olacak, tabii kalan son oyuncu o değilse.

Fortnite 8.50 güncellemesi ve Endgame challenge görevleri ile ilgili daha fazla ayrıntı için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Fortnite 8.50 Güncellemesi Avengers: Endgame

Fortnite Avengers: Endgame Challenges

Fortnite İndir