Fortnite Ücretsiz V-Bucks (Fortnite Parası) Nasıl Kazanılır?

Fortnite Ücretsiz V-Bucks (Fortnite Parası) Nasıl Kazanılır?

Fortnite Ücretsiz V-Bucks

Fortnite Ücretsiz V-Bucks

Fortnite V-Bucks, oyuncuların, Fortnite‘ın Battle Royale, Creative ve Save the World modlarında Battle Pass, ifade, kozmetik, planör ve diğer yağma satın almak için kullanabileceği oyun içi para birimidir. V-Bucks gerçek dünya parası ile satın alınabilse de, bazılarını ücretsiz olarak almanın birçok yolu vardır.

Size ufak bir hatırlatma yapalım. Ücretsiz V-Bucks vermeyi teklif eden bazı sitelere tıklamamanızı, muhtemelen bir aldatmaca olduklarını ve kişisel bilgilerinizin çalınabileceğini belirtmek önemlidir.

Eğer ücretsiz V-Bucks almak istiyorsanız, güvenli ve meşru bir şekilde yapmak en iyisidir. Biraz çalışma gerektirebilir. V-Bucks’u ücretsiz kazanmanın bazı yolları diğerlerinden daha kolaydır. Bu yüzden bu konumuzda Fortnite V-Bucks’ı ücretsiz kazanabileceğiniz tüm yolları bir araya getirdik.

Fortnite V-Bucks ne kadar?

Eğer hızlıca V-Bucks’u istiyorsanız ve parasını ödemeyi umursamıyorsanız, Fortnite Mağazası’ndan satın alabilirsiniz.

İşte fiyatlar:

  • 1,000 V-Bucks – 9.99 $
  • 2,500 V-Buck (+300 bonus) – 24.99 $
  • 4,000 V-Bucks (+1,000 bonus) – 59.99 $
  • 10,000 V-Bucks (+3,500 bonus) – 99.99 $

Battle Royale ve Creative’de V-Bucks, Kıyafetler, Planörler, İfadeler ve Battle Pass gibi yeni kişiselleştirme eşyaları satın almak için kullanılabilir.

Tabii X-Ray Llamas, Heroes ve diğer yağma satın almak için V-Bucks’u Save the World modunda da kullanabilirsiniz. Ancak, V-Bucks ile satın alınan eşyaların Battle Royale ve Save the World arasında aktarılmadığını belirtelim.

Günlük girişler

Günlük girişler

Ücretsiz V-Bucks kazanmanın en kolay yolu günlük girişlerden geçer. Fortnite’a giriş yaptığınız her gün oyun içi para kazanırsınız. Sayaç her gün sıfırlanır.

Ancak bu yöntem muhtemelen önereceğimiz en yavaş yöntemdir. Bu nedenle hızlı bir şekilde para kazanmak istiyorsanız, o zaman belki en iyi seçenek olmayabilir. Bununla birlikte, zamanla artmaya başlayacağından, bazı ücretsiz para toplamada her gün giriş yapmaya devam etmek buna değer.

Günlük görevler

Günlük görevler

Bu yöntem Fortnite’ın Save the World moduna sahip olmayı gerektirir; eğer yapmazsanız, bu yöntemi atlamanız gerekecek.

Save the World modu, oyuncuların tamamlaması için günlük challenges sunar ve tamamlandığında sizi belirli miktarda V-Bucks ile ödüllendirir. Bu 50 ila 100 V-Bucks arasında değişir.

Her challenge farklı bir miktar kazandırır, ancak hepsini tamamlarsanız, yeterli miktarda paranız olacaktır.

Battle Pass challenges

Battle Pass challenges

Fortnite Battle Royale modu ayrıca ücretsiz V-Bucks kazanmanın bir yolunu sunar: battle pass challenges ile.

İlk olarak üç challenge görevine erişebilirsiniz. Bunlar tamamlandıkça diğerlerinin kilidi açılır. Bu challenges görevleri “x odun toplamak” ile “x oyuncu sayısını öldürmek” gibi çeşitli şeyleri içerir. Bu challenges görevlerini tamamlayarak, esasen battle pass’ı arttırmanıza yardımcı olan battle stars kazanırsınız.

Battle pass’ınızı yükseltirken, skinler, planörler, kazma ve ifadeler gibi ödülleri açacaksınız. Ama bazen 100 V-Bucks ile ödüllendiriliyorsunuz.

Bu yöntem biraz daha uzun sürüyor ancak bazı challenges görevlerini üstlenmek ve ücretsiz para kazanmak için biraz daha fazla çalışmaktan memnunsanız buna değer.