Fortnite Yama 6.30 Ayrıntıları

Fortnite Yama 6.30 Ayrıntıları

Fortnite Yama 6.30

Fortnite Yama 6.30

Epic Games, PS4, Xbox One, PC, Switch ve mobil cihazlarda Fortnite için yeni bir güncelleme sunuyor. Sunucular bunu kolaylaştırmak için kapatıldı ve geliştirici, ek notlarındaki tüm yeni eklemeleri ve değişiklikleri de ayrıntılı olarak açıkladı. Büyük yeni şey, oyuncuları Durr Burger ve Pizza Pit‘a karşı savaşmak için yeni monte edilmiş tareti kullanmaya teşvik eden Food Fight adlı Sınırlı Zaman Modudur.

Epic açıklamasında, “Bir duvar, iki rakip restoran, Food Fight (Yemek Savaşı) başladı! Üssünüzü kurun, bariyerin düşmesini bekleyin ve bu yeni Sınırlı Zaman Modunda savaşın. Tercih ettiğiniz takımı sosyal kanallarımızda paylaşın. #TeamBurger #TeamPizza.” diyor.

Taret, yer ganimetlerinde, mühimmat desteklerinde, otomatlarda ve mühimmat lamalarında bulunabilen bir Efsanevi Tuzak silahıdır. Her ne kadar sınırsız cephaneliği olsa da oyuncular çok uzun süre ateşlendiğinde aşırı ısınabileceğinden dikkatli kullanmaları gerekecek. Taret sadece yere konabilir ve doğrudan saldırarak veya yapısal desteğini hedef alarak imha edilebilir. Yerleştirilen taban parçası dayanıklıdır. Ayrıca, yerleştirildikten sonra herkesin bir tareti (düşman takımı dahil) kullanabileceğini akılda tutmaya değer.

Bu arada Save The World için, Epic kullanıcı arabirimine bazı ince ayarlar yaptı ve ayrıca Last Word Revolver’ı tanıttı. Save The World ile neyin yeni ve farklı olduğuna dair daha fazla bilgi için tam yama notlarına göz atın. Tam yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.