Fortnite Yama Infinity Blade Kılıcı Ekliyor

Fortnite Yama Infinity Blade Kılıcı Ekliyor

Fortnite Yama Infinity Blade Kılıcı

Fortnite Yama Infinity Blade Kılıcı

Epic Games, mobil serisi Infinity Blade‘i emekli yaptı ve üç oyunu da Apple App Store’dan kaldırdı. Ama silahını Fortnite‘a ekledi. Silah, son derece güçlü bir şekilde, stüdyonun son mobil isabeti için bir saygı duruşu olarak hizmet ediyor, ama ellerinizi almak için zor bir zaman geçirmeye hazır olun.

Fortnite’daki çoğu silahın aksine, sadece bir Infinity Blade var. Her zaman bulunduğu yer olan Polar Peak’deki kalesinden alıp götürmek şu anda çok zor. Çoğu maçta, onu kullanmak isteyen bir ton oyuncu vardır, bu da ölümünüze yol açar. Şu anda Polar Peak’e giderseniz çok fazla ölme olasılığınız var.

Kılıcı aldığınızı varsayarsak, size çift sağlık ve kalkanlar kazandıracak. Bir öldürme puanlamasında 50 sağlık kazanacaksınız ve diğer oyunculara göre daha hızlı hareket etmenizi sağlayacaktır. Oyuncuları ve yapıları da çok hızlı bir şekilde yok edebilir. Onu toplamak diğer tüm silahlarınız ve envanter öğeleriniz kadar tutar. Herhangi bir maçta sadece bir Infinity Blade vardır ve bunun için bir oyuncuyu zorla öldürmek isteyebilirsiniz.

Doğal olarak silahın cazibesi, aynı zamanda Polar Peak alanını da son derece tehlikeli yapar. Bu silahın sadece güçlü Thanos Gauntlet’ine benzer şekilde geçici olarak kullanılabilir olması muhtemeldir. Ama bu tabii, ana battle royale’sinden ziyade kendi sınırlı zaman modundaydı.

Infinity Blade, Epic’in ilk büyük mobil sürümüydi ve kendi Unreal motorunun gücünü Apple cihazları üzerinde sergilemek için bir gösteri parçası işlevi görüyordu. Çeşitli patron dövüşlerinden oluşan zamanlama tabanlı bir dövüş oyunuydu. İsim, ölümsüz Tanrı Kralı tarafından öldürülen bir savaşçının torunları tarafından kullanılan silahın kendisinden geliyor.

Bu silah eklemesi türünün ilk örneği ve Fortnite 7.00 yamasının piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra tolere edildi. Sezon geçişi aynı zamanda bir hava aracı ekledi ve harita için karlı bir makyaj yaptı.