Fortnite Yeni Quad Launcher Silahı Göründü

Fortnite Yeni Quad Launcher Silahı Göründü

Fortnite Yeni Silah

Fortnite Yeni Silah

Epic, haftada birkaç kez popüler battle royale oyunu Fortnite’a yeni öğeler ekliyor ve yakın gelecekte mix’e yeni bir silah eklenecek gibi görünüyor. Fortnite oyun içi News feed, muhtemelen bu haftaki güncellemenin bir parçası olarak, Quad Launcher adı verilen yeni bir silahın oyuna “yakında” geleceğini söylüyor.

News feed’e göre Quad Launcher, Rocket Launcher’a benzer, ancak bu özel silah dört füze atabiliyor. Ekteki açıklamada, “Patlama hasarı olan bir bölgeyi batırmak için dört roketle hızla ateş edin” diyor. Quad Launcher’a göz atabilirsiniz.

Fortnite Quad Launcher

Fortnite Quad Launcher

Her zamanki gibi, Epic, Fortnite‘ın sosyal medya kanallarının herhangi birinde Quad Launcher’ı resmen ilan etmedi, bu yüzden oyunda ilk kez sahneye çıkacağı görülüyor. Bununla birlikte, Haberler özet akışında yeni bir silahın ortaya çıktığı her zaman, genellikle o haftanın güncellemesinin bir parçası olarak oyuna ulaşacağını belirtir. Bu nedenle Quad Launcher’ın bu haftaki yama ile birlikte gelmesi muhtemeldir.

Epic, söz konusu yamanın tüm platformlar için kullanıma sunulduğunu henüz açıklamamıştır; Stüdyo, her hafta Salı günü Fortnite güncellemelerini yayınlıyor.  Ancak, geçen haftaki Yama 6.01 normalden biraz daha geç geldi. Bu güncelleme, oyuna yeni bir öğe ekledi: Chiller, rakibin ayaklarını birbirine dondurabilen ve etraflarında kaymasına neden olabilecek bir tuzak türü.