Fortnite Yeni Sistem Gereksinimleri – Sezon 10 için PC Gereksinimleri Güncelleniyor

Fortnite Yeni Sistem Gereksinimleri – Sezon 10 için PC Gereksinimleri Güncelleniyor

Fortnite Yeni Sistem Gereksinimleri

Fortnite Yeni Sistem Gereksinimleri

Fortnite‘ın Hafta 7 challenges görevleri devam ediyor. Bu, 9. Sezonun sonuna hızla yaklaşacağımız anlamına geliyor. Sezon 10’un başlamasına birkaç hafta kalmış olsa da, Fortnite’ı PC‘de oynuyorsanız, gelecek sezonki savaşa katılmak için donanımınızı yükseltmeniz gerekebilir. Çünkü geliştirici Epic oyunun minimum sistem gereksinimlerini değiştiriyor.

Epic, Fortnite’ın PC için Sezon 10’un yeni minimum sistem gereksinimlerini resmi web sitesinde yayınladı. Geliştirici, “Sezon 10 ile başlayarak, Fortnite’ın PC sürümü Microsoft DirectX 11’i çalıştırabilecek bir grafik kartı gerektirecek.” şeklinde açıkladı.

DirectX 11 özellikli bir grafik kartı her zaman Fortnite’ın sistem gereksinimlerinden biri olmasına rağmen, daha eski grafik kartlarına sahip oyuncular için çevrimiçi destek sağladık, böylece oynamaya devam edebileceklerdi! Ancak Sezon 10 başladığında, Fortnite artık bu eski grafik kartlarıyla uyumlu olmayacak. Böylece biz de, Fortnite deneyimini tüm oyuncularımız için daha da iyi hale getirmek adına geliştirme ve test etme çalışmalarımıza odaklanabileceğiz.”

DX11 özellikli kart yüksek bir gereksinim değildir, bu nedenle bu talepleri karşılamakta fazla sorun yaşayacağınızı zannetmiyoruz. Yine de Nintendo Switch, PS4, Xbox One ve iOS ve Android mobil cihazlar da dahil olmak üzere, desteklenen birçok Fortnite platformu seçeneğiniz olduğunu unutmayın.

Fortnite sistem gereksinimlerine aşağıdaki bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz. Sadece DirectX‘in Sürüm 11 olacağını aklınızda tutun.

Fortnite Sistem Gereksinimleri