Fortnite’ın Havalı Yeni Skinleri

Fortnite’ın Havalı Yeni Skinleri

Fortnite Fortnitemares

Fortnite Fortnitemares

Epic Games, Cadılar Bayramı için zamanında Fortnite’a ürkütücü bir dokunuş veriyor. Fortnitemare etkinliği, oyuncuların silahlarını düşürmeleri için zombi benzeri yaratıkların etkili olduğu Cube Monsterların spawn olarak oyuna karşı çevrenin bir parçasını tanıtıyor. Bunun yanı sıra, ilginç bir yeni skin türü var.

Fortnitemare‘nin Deadfire Outfit’i Epic tarafından “yeni bir reaktif kıyafet türü” olarak tanımlanıyor. Bu tür skinin ilk örneği, normal olanlardan daha dinamiktir ve aslında oyun tarzınıza bağlı olarak değişir. Fortnite blogunda açıklandığı gibi, kıyafetin görünüşü düşmanlara (hem oyuncular hem de yeni AI kontrollü Cube Monsterlar) verdiğiniz zarara bağlı olarak değişecektir. Bununla birlikte bir maçta ne kadar vakit geçirdiğinize bağlı olarak değişecektir. Üç farklı türe göz atabilirsiniz.

Fortnite Fortnitemares Skinleri

Fortnite Fortnitemares Skinleri

Bu skinin yanı sıra, Epic Shackled Stone Back Bling’i de tanıtmak için getirdi ve Dark Shard baltası oyun-içi mağazada bulunabilir. Bu öğelerin her ikisine de “reaktif kozmetik” denir. Deadfire skin 2,000 V-Bucks, Dark Shard hasat aracı ise 1.200 V-Bucks maliyetinedir.

Fortnitemares etkinliği artık yayında ve benzersiz bir dizi zorluk var. Epic ayrıca Fortnite 6.20 sürümü için yama notlarını yayınladı. Bu, oyuncuları Fortnitemares ile birlikte oyuna yeni Six Shooter silahını ekleyen oldukça büyük bir güncellemedir. Oyuncular ayrıca Adaya iniş yaptıktan sonra Gliders’ı yeniden konuşlandırma yeteneğine de sahipler. Ayrıntılara buradan göz atabilirsiniz.