Fortnite’ın Yeni Başlangıç Paketi İyi Bir Fırsat Gibi Görünüyor

Fortnite’ın Yeni Başlangıç Paketi İyi Bir Fırsat Gibi Görünüyor

Fortnite Ace Pack

Fortnite Ace Pack

Diğer birçok ücretsiz oyun gibi Fortnite, seçtiğiniz sezonluk Battle Pass ve çeşitli V-Buck paketleri arasında gerçek dünya parasını harcayabileceğiniz çeşitli seçenekler sunar. Epic, Fortnite’ın oyun deposuna başka bir paket daha ekledi ve daha fazla V-Bucks almak istiyorsanız, özellikle bu iyi bir anlaşma.

Yeni Fortnite Ace Pack artık PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ve mobile olmak üzere tüm platformlarda satın alınabiliyor. Paket 5 dolar ve iki yeni kozmetik içerir: Ace Outfit ve Swag Bag Back Bling, her ikisini de inceleyebilirsiniz.

Özelleştirme öğelerine ek olarak, Ace Pack, Battle Royale için diğer kozmetik ürünlere harcanabilecek veya Battle Pass’ınıza yerleştirilebilecek 600 V-Bucks ile birlikte gelir. V-Bucks genellikle sadece Fortnite’ın Save the World modunu oynayarak veya doğrudan gerçek parayla satın alarak edinilebilir. En ucuz kademe, 10 dolara 1.000 verir, bu kozmetik ürünleri ile ilgilenmiyor olsanız bile paketi çok iyi bir değer haline getirir. Ancak, paket sadece bir defa satın alınabilir.

Ace Pack, Epic’in bu yılın başlarında Fortnite: Battle Royale‘a sunduğu benzer Başlangıç Paketinin yerini aldı. Aynı şekilde 5 $ ve 600 V-Bucks, farklı bir çift kozmetik (Rogue Agent kıyafeti ve Catalyst Back Bling) ile birlikte ama satın almak için artık mevcut değildir.

Ace Pack’e ek olarak Epic, yakın zamanda Fortnite’ın 5.30 içerik güncellemesini yayınladı. Bu, Shockwave Grenade olarak adlandırılan Battle Royale’a yeni bir silah getirdi ve oyunun en son sınırlı zamanlı modu olan dönen Solid Gold’un başlangıcını belirledi.