Forza Horizon 4, 200 Ücretsiz Wheelspin Hediye Ediyor

Forza Horizon 4, 200 Ücretsiz Wheelspin Hediye Ediyor

 Oyun kampanyalarına Forza'da katılarak oyuncularına 200 ücretsiz Wheelspin hediye ediyor. Oyunu açan oyunseverler 'Ücretsiz 200 Süper Wheelspine sahipsiniz' mesajıyla küçük bir heyecan yaşadılar. 

 Çevrimiçi oyun platformlarından gelen oyun kampanyalarına oyunların kendisi de eklendi. Forza Horizon 4, oyuncuları için bugün yayınladığı 'Ücretsiz 200 Süper Wheelspine sahipsiniz' bildirimiyle oyunseverlere şaşkınlık yarattı. Bu hafta sonuna özel Forza Horizon 4 oyuncuları 200 farklı ücretsiz Wheelspin elde edecekler. Wheelspin'in aslında bir sürü araba kredi ve modifiye anlamına geldiğinide belirtelim. 

 Forza Horizon 4, daha öncesinde Battle Royale modunu ücretsiz sunarak oyuncuların gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Şimdi ise 200 farklı Wheelspin'i ücretsiz sunarak oyunseverleri bir hayli mutlu etti. Peki Wheelspin'leri almak için ne yapmamız gerekicek. Öncelikle oyuna girerek bildirim kutunuza göz atmanız gerekecek. Gelen  “Süper Wheelspinler ile ödüllendirildiniz!” bildirimine tıklayarak ödüllerin keyfine bakabilirsiniz.