Forza Horizon 4 İlk Haftasında 2 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Forza Horizon 4 İlk Haftasında 2 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4, güçlü bir ilk hafta için yükseklerden uçuyor. Microsoft, web sitesinde yaptığı açıklamada, oyunun Xbox One ve PC’deki ilk haftasında 2 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu.

Şirket, bu rakamın satılan kopyalarla Xbox Game Pass aboneliği kullanılarak oynanan kişiler arasında nasıl ayrıldığına dair herhangi bir bilgi vermedi. Ayrıca, bunun ücretsiz Forza Horizon 4 demosunu oynayan insanları içerip içermediğini de bilmiyoruz.

Durum ne olursa olsun, 2 milyon insan sayısı epey fazladır. Ve Microsoft‘un paylaştığı tek büyük sayı bu değil, çünkü şirket aynı zamanda insanların toplu olarak 822 milyon milden fazla sürüşe sahip olduğunu açıkladı. Buna ek olarak, oyuncular 377 milyondan fazla yol keşfettiler ve 4.1 milyon mülk ve 74.4 milyon araba satın aldılar. Ek olarak, insanlar Twitch, YouTube, Facebook ve Mixer’de Forza Horizon 4 oynanışı izleyerek 4,6 milyon saatten fazla harcadılar.

İleriye baktığımızda Microsoft, 25 Ekim’de tüm oyuncular için ücretsiz olan yeni bir özellik olan Route Creator’ı piyasaya sürecek. Route Creator özel rotalar oluşturmanızı sağlar. Yolda veya başka bir yoldan istediğiniz yere, bir rota oluşturmak için araba sürüyorsunuz ve daha geniş bir toplulukla paylaşmadan önce herhangi bir yeri kontrol noktalarına bırakabilirsiniz.