Forza Horizon 4 Ne Zaman Çıkacak?

Forza Horizon 4 Ne Zaman Çıkacak?

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4

Microsoft‘un yarış serilerindeki oyununun 2011’den beri her yıl yenisinin çıkması garantiydi ve bu yıl da bir istisna değil. Forza Horizon 4, sizi Büyük Britanya’ya nasıl götüreceğini gösteren prömiyeri bir fragman ve oynanış demosuyla ortaya çıktı. Dinamik hava, farklı mevsimler ve paylaşılan dünya çok oyunculuğu gibi birçok özellik sergilendi.

Fragman, güneşli bir kırsal alan, donmuş tundra, karlı dağlar, yağmur yağmış bir köy ve nemli, çamurlu bir alan gibi farklı ortamlarda seyir halindeki bir McLaren spor otomobilini içeriyordu. Off-road ve motosikletler de yeni oyunun büyük bir parçası gibi görünüyordu. Oyun demoları sırasında kooperatif yarışlar ve etkinlikler gösterildi. Açık dünyada ortaya çıkan sürücülerin gerçek insanlar olduğu söylendi; önceki oyun Forza Horizon 3, sokakları doldurmak için oyuncu avatarları kullandı. Forza Horizon 4’ün 60 FPS’de çalıştığı söyleniyor, ancak Xbox One X için mi yoksa ana konsol için mi olduğu belli değildi.

Forza Horizon 4, Xbox One ve PC için 2 Ekim 2018’de yayınlanacak. Oyun ayrıca Xbox Game Pass ile kullanıma sunulacak ve Play Anywhere desteğine sahip olacak.