Forza Horizon 4 Steame Geliyor

Forza Horizon 4 Steame Geliyor

2018 yılında Playground Games tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan bir yarış video oyunu Forza Horizon 4, Forza Horizon serisinin dördüncü oyunu olup 2 Ekim 2018 tarihinde PC ve Xbox One platformları için piyasaya sürüldü. The Game En İyi Spor/Yarış Oyunu Ödülü ve İngiliz Oyunu Dalında BAFTA Oyun Ödülü gibi ödülleri almayı başaran araba yarış oyunu birçok ödül etkinliklerinde de aday gösterildi. 

Otomobil yarış oyunu severlerin oyun listesinde her zaman ilk sıralarda kendine yer edinen Forza Horizon 4, oyunseverler için 9 Mart'tan itibaren Steam'de yerini alması bekleniyor. Birbirinden farklı onlarca otomobil ile sanal sürüş deneyimi sunan Forza Horizon 4, çok sayıda farklı tür yarışıda bünyesinde barındırmakta. İngiltere'nin çeşitli yerlerinde yarışlara ev sahipliği yapan oyun için birçok eleştirmen oldukça olumlu yanıtlar vererek oyunun kalitesini birkez daha gözler önüne serdi. 

Toplamda 450'den fazla aracı bünyesinde barındıran Forza Horizon 4'te araçları dilediğiniz gibi kişiselleştirebilme imkanına da erişebiliyorsunuz. Birçok oyuncu Forza Horizon 4'ü yalnızca araba yarış oyunu olarak bilsede aslında oyun sadece bununla sınırlı değil. Yarıştan sıkıldıysanız İngiltere'nin keşfedilmeyi beklenen yollarında envanterinizde bulunan araçlardan dilediğinizi alıp istediğiniz gibi gezebilir ve aynı zamanda çeşitli gösterilere katılabilirsiniz.

Bundan da sıkılan oyunseverler için Forza Horizon 4'te bulunan bir diğer özellik ise batle royale modunun olmasıdır. Bu mod alışık olduğumuz diğer battle royale oyunlardaki gibi loot toplayıp rakiplerimizi öldürmek yerine haritanın çeşitli yerlerinde bulunan araçları rakiplerinizden önce alıp onlara meydan okuyarak oyunun rastgele belirlemiş olduğu yarışı ilk sırada bitirmeniz gerekecektir. böylece oyunun sonuna kadar kalabilirseniz oyunu kazanmış sayılacaksınız.