Forza Horizon 4 ve Forza Motosport 7 Sizi RTR Mustang’ler ile Drift Çekmeye Davet Ediyor

Forza Horizon 4 ve Forza Motosport 7 Sizi RTR Mustang’ler ile Drift Çekmeye Davet Ediyor

Mustang RTR, profesyonel drifter Vaughn Gitten Jr.’ın eseridir ve şu anda Monster Energy tarafından desteklenen #25 RTR ile Formula Drift serisinde yarışmaktadır. Her iki oyun da Gitten’in şu anki yarışını, şu anda Chelsea Denofa’nın kullandığı BC Racing’in mor ve siyah #88 Mustang RTR’ini içerecek şekilde güncellendi.

Hepsi bu değil. Forza Motorsport 7 ve Forza Horizon 4, 2018 Mustang RTR Spec 5 road-legal da güncellendi. Bu agresif görünümlü midilli araba, RTR drift arabalarının görüntüsünü taklit eden geniş kitle takımı ve ısmarlama ön fasya ile donatılmıştır. Otomobil, aynı 460 HP’yi pompalayan Mustang GT’nin 5.0-litre standart V8’ini koruyor ve 10 vitesli bir otomatik şanzımana eşleştiriliyor.

 

Bu üçünden birini özel bir yarış pistinde sürmeyi seçme şansınız olsaydı, drift arabalardan birini seçmemek delirtirdi. Her ikisi de 900 bg’den fazla pompalanan doğal emişli Roush Yates yapılı V8 motorlarla güçlendiriliyor. Bu sadece ikilinin olağanüstü hızlı olduğu anlamına gelmez, aynı zamanda gezegendeki diğer V8’lerden farklı olarak inledikleri anlamına da gelmez. Profesyonel drift arabaları giderken, Mustang RTR’yi yenmek zor.

 Bu yüzden oyun kumandalarınızı veya (daha da iyisi) direksiyonlarınızı alın, sıkıca oturun ve rahat oyun odanızdan, ofisinizden veya oturma odanızdaki koltuktan drift çekmeye başlayın.