Forza Street Mobile Geliyor

Forza Street Mobile Geliyor

GT Planet’in belirttiği, İnceleme Topluluğundaki en son Forza Motorsport Haftası, Forza Street adlı mobil oyuna işaret etti.

Bir noktada, blog yazısı, bir esports kazananı hakkında bir hikayeye yol açması amaçlanan, ancak bunun yerine Forza Street’in tanımına bağlanan bir bağlantı içeriyordu.

 

Bağlantı o zamandan beri kaldırılmış olsa da, GT Planet tam olarak tanımının ne dediğini yakalayabildi:

“İngiltere merkezli stüdyo Electric Square ile ortaklaşa geliştirilen Forza Street, geniş bir Windows 10, iOS ve Android cihaz yelpazesini desteklemek için sıfırdan inşa edildi” 

açıklamasını yaptı.

Forza franchise’i daha önce yalnızca Xbox konsollarında ve PC’de yayımladı. Serideki en yeni kayıt olan Forza Motorsport 4 Ekim 2018’de Xbox One ve PC’ye geldi.

Bunun geliştirici Turn 10’un kendi web sitesinde bir sızıntı olduğu göz önüne alındığında, kesinlikle Forza Street yolda gibi görünüyor.

 

Ayrıca, Microsoft’un bir bütün olarak oyun planlarının yakın zamanda mobil platformları içerecek şekilde genişlediğini de belirtmekte fayda var.

Geçtiğimiz Ekim ayında, Microsoft, konsol kalitesinde oyun deneyimini mobil cihazlara aktaracak olan Project xCloud hizmetini açıkladı. Şirket ayrıca Xbox Live oyun servisini Nintendo Switch ve mobil cihazlara da getirdiğini onayladı.

Ayrıca, 21 Şubat’ta yayınlanan bir raporda, Microsoft’un henüz onaylanmamasına rağmen xCloud ve Xbox Game Pass hizmetini Nintendo Switch’e getirmeyi planladığını belirtti.