FromSoftware Oyunu Sekiro Shadows Die Twice İndir

FromSoftware Oyunu Sekiro Shadows Die Twice İndir

Sekiro Shadows Die

Sekiro Shadows Die

Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 22 Mart 2019’da piyasaya sürülen Sekiro: Shadows Die Twice FromSoftware tarafından geliştilip, Activision tarafından yayınlanmıştır.

Oyun, şık, odaklanmış gizlilik-aksiyon, kendi başına inanılmaz bir şey olan FromSoftware formülünü kullanıyor. Sekiro: Shadows Die Twice, FromSoftware‘in Shinobi odaklı macerasını Souls ve Bloodborne serilerinin DNA’sından yarattığı gerçeği gözardı edilemez. Fakat bu yeni mutasyona uğramış tür, selefinin ticari marka zorluğunu korumasına rağmen, daha odaklanmış, uyumlu ve bazı yönlerden hoşgörülü gizlilik-aksiyon tecrübesidir.

Herhangi bir Souls oyuncuları için, Sekiro’nun zaman aşımına dayanan vuruş ve kamçı kilitleme mücadelesi tanıdık gelecektir. Ama Sekiro’nun genellikle daha bağışlayıcı niteliklerinden gelen bir güçlenme duygusu var. Örneğin, diğer FromSoftware oyunlarının yayılan cehennem manzaralarına göre daha küçük, daha doğrusal olan yollar nedeniyle, bir sonraki Idol’ü bulmak ve ilerlemenizi sağlamak için fazla ileri gitmek zorunda olduğunuzu hissetmezsiniz. Bu düzenli ritim, bir sonraki kontrol noktasına gelmeden önce tüm çalışmalarınızın sizden alınıp alınmayacağını merak etmedeki bir çok baskıcı endişeyi hafifletir.

Japonya’nın Sengoku döneminde (1467 ve 1615 arasında) bu mistik yaklaşımın mekanik ve seviye tasarım felsefelerinin çoğu, daha önce ortaya konan formülle neredeyse aynı olsa da Sekiro, gizlilik, savaş ve hareket söz konusu olduğunda hemen kendini belli eder. Shinobi karakterinize bağlanmış bir protez koldan oluşan İsviçre ordu çakısı benzeri her işe yarayan bir kanca vardır. En göze çarpan hilesi, oynanış boyunca dalgalanmalar gönderen bir hevesle sizi çatılara uçurabilen yerleşik bir kancadır. Önceki tüm Soulsborne karakterlerinin, koridorları geçerken ve yavaşça merdivenleri tırmanırken sert bir şekilde zemine dayanmış hissettiği yerlerde, Sekiro’nun seviye tasarımının çok daha dikey olmasına izin verir.

Şimdi Sekiro: Shadows Die Twice PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut. Bilgisayarınızda oyunu oynayıp oynayamacağınızı öğrenmek ve oyunu hemen indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Sekiro Shadows Die Twice Sistem Gereksinimleri

Sekiro Shadows Die Twice İndir