Frostpunk’ın İlk Genişlemesi ve Sezon Pass’ı Çıkıyor

Frostpunk’ın İlk Genişlemesi ve Sezon Pass’ı Çıkıyor

Frostpunk: The Rifts

Frostpunk: The Rifts

2018’in en iyi simi olan Frostpunk, hayatta kalanları soğuk sulak alanlara çağırıyor. Sınırsızca kasvetli yönetim oyununun ilk genişlemesi bugün geldi. Ayrıca genişlemeyi daha net hale getirecek bir sezon pass da var.

İlk genişleme The Rifts, Sınırsız mod için gerçekten saçma bir yerde şehir kurmanızı sağlayacak yeni bir harita sunuyor. Üzerine inşa etmeniz gereken küçük toprak, büyük uçurumlarla ayrılmıştır, bu yüzden köprüleri aşağı indirmeniz ve dağınık bir şehri sıcak tutmanın yolunu bulmanız gerekir.

The Rifts Steam‘de 4.99 dolara satılıyor ve sezon pass da dahil. Bu sene The Last Autumn ile başlayarak, yeni bir senaryo, mekaniği ve mimariyi tanıtan iki genişleme daha ortaya çıkacak. Bunu gelecek yıl Project TVADGYCGJR takip edecek. Başlık, görünüşe göre kırılmayı bekleyen bir kod, ama The Last Autumn başladığında daha fazlasını öğreneceğiz.

Ücretsiz güncelleme, Arks, Refugees ve Fall of Winterhome senaryolarına dayanarak, bir harita üçlüsünü Sınırsız moda getirecek. Ayrıca lansmanından bu yana oldukça büyük güncellemeler aldı. Bu yüzden bir yıl boyunca oynamadıysanız, oynayacak birkaç yeni mod ve senaryo olacak. Genişlemeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Frostpunk: The Rifts İndir