Game of Thrones’un Sekizinci Sezonu Şimdiye Kadarki En İyi Sezon Olacak

Game of Thrones’un Sekizinci Sezonu Şimdiye Kadarki En İyi Sezon Olacak

Game of Thrones‘un yaklaşan sekizinci sezonunda kutlanan fantezi şovunun finali var, bu yüzden büyük bir beklenti söz konusu. Şovun ana aktörlerinden biri olan Kit Harington, beklemenin buna değeceğini söyledi.

“Çok fazla –  şimdiye kadarki kadar büyük sezon!” dedi. Harington, Time‘a verdiği demeçte, bazı sahneleri çekmek için bu hafta Belfast’da olacağını da sözlerine ekledi.

Harington, planın 2018’de sahneleri bitirmek olduğunu söyledi. Her şey sona erdiğinde aktör, bunun kendisine kişisel olarak nasıl geri dönüşü olacağından emin olmadığını belirtti. Sonuçta, Jon Snow olmak ve HBO‘nun hit gösterisine bağlanmak hayatının çok büyük bir parçası oldu.

Harington, “Gelecek sene işim bittiğinde kendimi nasıl hissedeceğimi bilmiyorum” dedi. “Bu ani bir değişim sanırım, ama doğru zaman gibi geliyor.” dedi.

Game of Thrones’un sekizinci ve son sezonunun 2018 yılının sonlarında veya 2019 yılının başında galası olması bekleniyor. Gösterinin sona ermesine rağmen, HBO birden fazla çoklu örgü üzerinde çalışıyor.

Ayrıca Time röportajında Harington, The Game of Thrones‘u harika yapan şeylerden birinin oyuncu kadrosunun ve çekim ekibinin senkron olması olduğunu belirtti. “İnsanlar yaptıklarından keyif alıyorlarsa, oyuncular, ekip ve üreticiler doğru şekilde çalışıyorsa, doğru türde enerji bir grup insandan akıyorsa, ürün bunlardan faydalanıyor ve sadece bunun için daha iyi oluyor. ” dedi.

Kaynak: 1