Gears 5 Yeni Ayrıntılar

Gears 5 Yeni Ayrıntılar

Gears 5

Gears 5

Şirketin E3 2019 sunumu sırasında unutulmaz bir sinematik fragmanı tanıtan Microsoft’a özel Gears 5, yalnızca birkaç ay sonra yayınlanacak. Yaklaşan üçüncü şahıs nişancı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor ve Gears 5 resmi web sitesindeki yeni bir yazı, ücretsiz içerik ve sezon pass eksikliği gibi bazı ilgi çekici bilgiler sunuyor.

Haber bülteninde oyunun detaylarından bir kısmı özetleniyor. Yeni Gear Fahz Chutani’de sinematiğe bir bakış atıyoruz. Bu yazı aynı zamanda oyunun yeni 3-oyunculu co-op modu Escape‘in 10 dakikalık oynanış görüntülerini sunuyor. Ancak en büyük haber ek içerikle ilgilidir.

Geliştirici The Coalition, oyuncuların ek içeriğinin bir kısmının ücretsiz olacağını belirten bir “ilk oyuncu deneyimi” sunuyor. Yayına göre, Gears 5 sezon pass ve loot kutuları özelliklerine sahip değilken, matchmaking ve özel oyun için ücretsiz DLC haritaları içerecek. Haritalar Gears of War 4‘e benzer. Ancak Gears of War 4’te, oynatma listesinden çıktıktan sonra onları özel maçlarda oynaması için haritanın sahibi olmasını gerektiren yerlerde, bu oyunda bu sınırlama yok gibi görünüyor. Gears 5’in mikro ödemeleri olmasına rağmen, “tüm mağaza alımlarının doğrudan olduğunu”, yani hiçbir RNG’nin (rastgele sayı üreteci) aldığınız şeyde bir rol oynayamayacağı anlamına geliyor. Bir IGN raporu, Gears 5’in gerçek parayla satın alınabilecek yedi farklı kozmetik türüne sahip olacağını ortaya koyuyor: kostümler, silah skinleri, pankartlar, ifadeler, infazlar, kan spreyleri ve işaretler. The Coalition patronu Rod Fergusson E3 2019’da IGN’ye verdiği demeçte, “Sahip olduğunuz tek rastgele şans türü, oyuncuya sadece oynamak için ücretsiz olarak verdiğimiz bir içerik türü olmasıdır.” diyor.

Gears 5, PC ve Xbox One için 10 Eylül’de piyasaya sürülecek.