Gears 5 Yeni Karakter ve Yeni Silah Tanıttı

Gears 5 Yeni Karakter ve Yeni Silah Tanıttı

Gears 5

Gears 5

Microsoft, Gears 5’e E3 2018 sunumunun sağlam bir parçasını ayırdı, yeni lider karakterini tanıttı ve bu oyunun keşfedeceği hikaye konuları için temel oluşturdu. Şimdi oyun biliniyor, arkasındaki stüdyo bazı ince ayrıntıları gün yüzüne çıkartmaya başlıyor.

Resmi Gears of War hesabından atılan bir tweet, Fahz Chutani (solda) adlı yeni bir tane de dahil olmak üzere üç gear’ın yer aldığı yeni bir ekran görüntüsünü gösteriyor. Ayrıca serinin en ikonik silahlarından biri olan Lancer tüfeğinin yeni bir versiyonunu da elinde tutuyor.

Gears 5, Gears of War 4’teki destekleyici rolünün ardından merkezi sahneye çıkan lider rolünde Kait Diaz’ı canlandırıyor. Microsoft’un Aaron Greenberg, kısaltılmış adının (sadece “Gears 5”) “temiz” olduğunu ve toplumun yıllardır benimsediği kısa yoldan yararlandığını anlattı.

Bu, Microsoft E3 vitrininde tanıtılan Gears oyunlarının üçlüsünün bir parçasıydı. Diğer ikisi de Gears Pop adlı şaşırtıcı bir çocuk dostu mobil oyun ve biraz daha az ama yine de şaşırtıcı bir PC strateji oyunu Gears Tactics idi.