GeForce Game Ready, Half-life:Alyx İçin Güncelleme Aldı

GeForce Game Ready, Half-life:Alyx İçin Güncelleme Aldı

        Uzun zamandır birçok VR oyuncusunun beklediği Half-life:Alyx için NVIDIA önemli bir sürücü güncellemesi yayınladı. NVIDIA'ın yayınladığı GeForce Game Ready Sürücü günellemesi aynı zamanda Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint ve Resident Evil 3'inde iyileştirmeler içeriyor.

         NVIDIA'nın sahip olduğu Game Ready Sürücüleri Microsoft'un WHQL sertifikalarıyla birlikte yayınlanıyor. Yani bu sürücüler markaların lansmanlarda oyunlardan en iyi performansı ve deneyimi elde etmek için hazırlanır.

     NVIDIA'nın sahip olduğu Game Ready Sürücüleri uzun bir süredir performans olarak oldukça başarılı işlere imza atıyor. Özellikle Half-life: Alyx için ayrı bir güncelleme alan Game Ready Sürücüleri, sanal gerçeklik konusunda da oldukça başarılı işler başaracak gibi duruyor. 

      NVIDIA bu sürücüleri yalnızca yüksek performanslar elde etmek için kullanmıyor aynı zamanda kullanıcılarına sunacağı özellikleri dağıtmak için de kullanıyor. Haberimizin başında da belirttiğimiz sürücü güncellemeleri Mechwarrior 5: Mercenaries ve Control için DLSS 2.0 desteğini içeriyor. Bakalım bugün piyasaya sürülecek olan Half-life: Alyx konusunda NVIDIA ne kadar başarılı olduğunu hep birlikte göreceğiz.