Gelecek Hafta Destiny 2 Yeni Crucible Modu Geliyor

Gelecek Hafta Destiny 2 Yeni Crucible Modu Geliyor

Destiny 2 Breakthrough

Destiny 2 Breakthrough

Destiny 2‘nin eşsiz Gambit modu, yeni Forsaken festivallerinin en ilgi çekici yeri olmuştur. Ancak daha geleneksel bir PvP deneyimi yapmak isteyen Guardians, gelecek haftadan itibaren yeni bir mod getirebilir. 25 Eylül Salı günü oyuncular, Crucible‘daki yeni Breakthrough moduna geçebilirler.

Breakthrough çok fazlı bir moddur. İlk olarak, oyuncular merkezi bir bölge üzerinde savaşırlar. Takım hangi bölgeyi yakalarsa Breaker’ dağıtır. Kaybeden takım, kontrolü ele geçirmek ve kendi Breaker’larını dağıtmak için bölge üzerinde mücadele edebilir. Breaker yakalandıktan sonra düşman Kasası’nı hack için kullanılabilir. Kasa’ya hack yapan ilk ekip kazanır ve zamanlayıcının süresi dolduğunda hack işlemi yapıyorsanız, ani ölümlere girersiniz. En iyi üç maçı kazanır.

Yeni mod ilk olarak gelecek haftaWeekly Featured Playlist olarak gösterilecek ve daha sonra 2 Ekim’den itibaren Competitive playlist’e eklenecektir. Eğer bir Forsaken sahibiyseniz, 25 Eylül’den itibaren özel maçlarda Breakthrough oynayabilirsiniz. Equinox, Firebase Echo, Citadel, Convergence haritaları ve PS4 oyuncuları, Gambler’s Ruin’de de mevcut olacak.

Breakthrough için beklerken, Forsaken sahibi olmasanız bile, bu hafta sonu ücretsiz olarak Gambit Mode’u deneyebilirsiniz. Bungie hala aranan bazı silahları biraz daha kolay hale getirme gibi yaşam kalitesi ayarları da dahil olmak üzere düzenli güncellemeler ve hoş düzeltmeler yapıyor.