Ghost Recon Wildlands: Oyuncu geri bildirimlerinden esinlenerek yapılan güncelleme tonlarca değişiklik getiriyor!

Ghost Recon Wildlands: Oyuncu geri bildirimlerinden esinlenerek yapılan güncelleme tonlarca değişiklik getiriyor!

Ghost Recon Wildlands, ağır bir güncelleme aldı! Yeni gelen patch PC’de yaklaşık 7.2 GB ve konsollarda 9.0 GB’a kadar çıktı, bu nedenle büyük boyutlu bir indirme için hazırlanın. Bu boyuttaki bir patch, tam anlamıyla birkaç düzeltme ve içerikle geliyor demektir – şimdi hazır olun, çünkü içeriğe dalmak üzereyiz…

Bu güncellemenin getirdiği tüm değişiklik ve eklemelere ek olarak, Fallen Ghosts başlıklı Ghost Recon Wildlands için yeni yayımlanan geliştirmenin de yolu açılmıştır. 

Title Update 4, oyuncunun geribildiriminden ilham alan Ghost Recon Wildlands’a çeşitli yaşam kalitesinde değişiklikler getiriyor, ayrıca co-op ve solo oynamak ve yeni HUD ve UI seçenekleri için de değişiklikler içeriyor. 

“Co-op oyuncuları ölürken takım arkadaşlarını uyarabilir ve toplama oyuncusu bölgelerindeki her takım arkadaşına etiketlenmiş kaynak kutuları verilir. Ölen oyuncular haritanın herhangi bir yerinde oyuna tekrar başlamak yerine, görev başlangıç yerinde rastgele bir yerden başlayacaklardır. Son olarak, gizli bir göreve başarısız olmasından önce uyarılmış bir düşmanı yere indirmek için kısa bir süreniz olacak. “

HUD değişiklikleri (birkaç HUD seçeneği PC’ye önceki bir güncelleme geldi, ancak şimdi tüm platformlarda uygulanmıştır):

  • “İşaretleyiciler” HUD seçeneği, her biri için açma / kapama yapılabilen altı farklı belirteç çeşidine ayrılmıştır. 
  • “Hedef işaretleyiciler”, “iletişim işaretleyicileri” “düşman / isyancı işaretçileri” “öğe ve yer işaretçileri” “senkron çekim” “uyarı işaretçileri” eklendi.
  • Minimapta algılama bulutlarını değiştirmek için yeni bir seçenek getirildi
  • “Bağlamsal Eylemler”, “Giriş Hatırlatıcıları” eklendi.
  • Senkronizasyon Atışını Devre Dışı Bırakma HUD işaretleyicileri, AI takım arkadaşlarınızın Senkronizasyon Atışı yeteneklerini kullanmasını artık engelleyecek.
  • Güncelleme ayrıca zorluk veya HUD ayarları gibi ek oyun parametreleri anlamına gelen Canlı Sezon Zorluklarının Sezon İki’si ve yeni bir odaklanma, yeni zorluklar ve yeni ödüller getiriyor.
  • Title Update 4 şu an için tüm platformlarda mevcut.