Ghost Recon: Wildlands’ın beta sürümü yayınlandı! Neler içerdiği ve nasıl indireceğinize dair bilgi burada.

Ghost Recon: Wildlands’ın beta sürümü yayınlandı! Neler içerdiği ve nasıl indireceğinize dair bilgi burada.

Ghost Recon: Wildlands’ın beta sürümü yayınlandı. Oyun herkese Bolivya uyuşturucu kartellerine sızmak ve onları yok etmek için şans veriyor. Oyunda daha neler mi var? Okumaya devam o zaman…

GhostRecon: Wildlands Beta’yı Nasıl Oynarım.

PC, PS4 ve Xbox One için açık ücretsiz bir beta sürümüdür.Bu yüzden tek yapmanız gereken Ubisoft’un sayfasından veya doğrudan seçtiğiniz çevrimiçi mağazadan indirmek.

Tam versiyonu ise 7 Mart’ta!

GhostRecon: Wildlands Beta Oyununu Co-Op Modunda Oynayabilir Miyim?

Evet, Beta sürümde üç kişiye kadar her şeyi oynayabilirsiniz. Fakat çok oyunculu oyuna katılmak için bir Xbox Live Goldveya PlayStation Plus aboneliğine ihtiyacınız olacak.

 

GhostRecon: Wildlands Beta Oyuncusu Tek Oyuncu Modunda Oynanabilirmi?

Hayır, ama AI takım arkadaşlarını tercih ederseniz beta’yı tek oyunculu oyunlarda da kullanabilirsiniz.

 

GhostRecon: Wildlands Beta’da Neler Var?

Bu beta sürümü, oyunculara iki yerde oynama izni veriyor: Itacua ve Montuyoc. Tam sürüm ise 21 adet sunuyor. Anlayacağınız bu beta sürümü biraz tadımlık yine de gezip dolaşacağınız çok yer olacak. Uyuşturucu kartellerine ve müttefiklerine karşı seçtiğiniz gibi her iki bölgede de görev almakta serbestsiniz, ancak size önerimiz önce Itacua ile baş etmeniz, çünkü daha çok zaman kazanacaksınız. Montuyoc, yeni oyuncular için çok daha zorlu olacaktır. Nereye giderseniz gidin, gizli oyun veya patlayıcı saldırıları gerçekleştirmek için tam sürümdeki tüm araçları ve silahları kullanabilirsiniz.

 

GhostRecon: Wildlands Beta Tam Sürümden Bonus İçerikler Barındırıyor Mu?

En azından bir ödül veriyor ve bu o her zamanki saçma silah görünümleri olmuyor. Açık betaya katılın ve 31 Mart’tan önce oyunu tamamlarsanız özel “Unidad Conspiracy” görevine erişeceksiniz (7Mart’ta eklenecek). Ha bir de her ikisinde de aynı Ubisoft hesabını kullandığınızdan emin olun.