Gizemli Buz Küresi ile Fortnite Sezon 8 Yaklaşıyor

Gizemli Buz Küresi ile Fortnite Sezon 8 Yaklaşıyor

Fortnite Gizemli Buz Küresi

Fortnite Gizemli Buz Küresi

Fortnite’de garip bir şey daha var. Sezon 7’nin bitmesine sadece birkaç hafta kaldı. Görünüşe göre geliştirici Epic, Battle Royale‘in 8. Sezonu için temel atmaya başladı; oyuncular haritanın etrafında birkaç gizemli yeni nesne keşfetti.

Belki de en kayda değer olanı, Sezon 7’nin başlangıcında tanıtılan yeni karlı dağ olan Polar Peak’teki kalenin üzerinde yüzerken görülebilecek tuhaf, buz küresi. Şu anda, küre sadece havada yüzüyor. Ama ani, anlaşılmaz görünüşü kesinlikle geçen yaz gerçekleşen ve sonuçta Sezon 6’nın başlangıcına açılan meşhur mor küpü andırıyor.

Küre, Fortnite’da gizemli bir şekilde ortaya çıkan tek garip nesne değil. Oyuncular Happy Hamlet’in yakınlarındaki buzdağını imha etmeyi başardılar ve altında bir sığınağı ortaya çıkardılar. Nereye gittiği ya da hangi amaca hizmet ettiği belli değil. Bunun üzerine, oyuncular Polar Peak kalesinin altındaki hapishane hücrelerine kilitlenmiş gizemli, dev yumurtaları gördü.

Bu nesnelerin oyun için neden önem taşıdığı herkes tarafından merak konusu. Bununla birlikte bu noktada, yeni bir Fortnite sezonunda garip oyun içi şeyler bir gelenek haline geldi. Bu yüzden, bu sezonun yaklaşan Sezon 8‘e nasıl bağlandığını görmek için çok fazla beklememiz gerekmeyecek.

Bu arada, Epic geçtiğimiz günlerde Fortnite’in 7.20 güncellemesini yayınladı ve planörün yeniden açılmasını geri getirdi ve yeni bir silah tanıttı: Scoop Revolver.