Gizlenmiş Fortnite Beyaz Bilim İnsanı kıyafet tarzı nasıl elde edilir?

Gizlenmiş Fortnite Beyaz Bilim İnsanı kıyafet tarzı nasıl elde edilir?

Fortnite’da bulunan Beyaz Bilim İnsanı kıyafetinin nasıl açılacağını ve giyileceğini merak mı ediyorsunuz? Şu anki Fortnite sezonu sona yaklaşıyor ve Fortnite’ın 11. sezonunun çıkış tarihi ile ilgili her ipucu, gizemli Ziyaretçi karakterine işaret ediyor. Oyunda gizlenmiş ve açılabilir olan bu Ziyaretçi kozmetik, Fortnite kıyafet tarzı arasında yerini almış bulunmakta. Oyuncular topluluk tarafından haftalar önce toplanan veriler sayesinde bu kıyafetten haberdar olmuşlardı.

Neyse ki tarz sonunda oyuna eklendi ve kilidi açılmaya hazır. Elde etmek oldukça basit, ancak yeni tarzı giymek için standart Bilim İnsanı kıyafetine ihtiyacınız olacak. Bu kıyafeti “Meteor Yağmuru” görevini tamamlayarak alabilirsiniz.

Kıyafeti elde ettikten sonra Fortnite’daki tüm Ses Kayıt Bantlarını toplamanız gerekir. Haritanın her dört bir yanında toplam altı tane kaset var ve her birini topladıktan sonra son aşamayı tamamlayıp Fortnite Beyaz Bilim İnsanı kıyafet tarzının kilidini açabilirsiniz.

FORTNITE BEYAZ BİLİM İNSANI KIYAFET TARZI NASIL AÇILIR?

Fortnite Beyaz Bilim İnsanı kıyafet tarzının kilidini açmak için yapmanız gerekenler sırasıyla şunlardır:

Altı ses kayıt bandını topladıktan sonra Bilim İnsanı kıyafetini giyip oyuna girin. Ardından Derbeder Depolar bölgesine gidin. Buraya vardıktan sonra tepesinde roket olan ve en kuzeyde bulunan depoya gitmeniz gerekiyor.

Depoya girdikten sonra zeminde bir bilgisayar konsolu göreceksiniz. Eğer tüm ses kayıt bantlarına sahipseniz bilgisayarla etkileşime geçebileceksiniz. Görev tamamlandıktan sonra kıyafetinizin beyaza döndüğünü göreceksiniz. Hepsi bu kadar. 10. sezon kapanmadan önce bu kıyafet tarzını almayı unutmayın.

FORTNITE BEYAZ BİLİM İNSANI KIYAFET TARZI NASIL AÇILIR?