Goat Of Duty Steam’de Ücretsiz Hale Geldi

Goat Of Duty Steam’de Ücretsiz Hale Geldi

 Geliştiriciliğini 34BigThings'in üstlendiği Raiser Games'in ise yayıncılığını yaptığı geçtiğimiz yıl erken erişime çıkan Goat of Duty Steam'de ücretsiz hale geldi. Oyundan ücretsiz olarak faydalanmak isteyen oyunseverler oyunu 31 Mart'tan önce kütüphanesine eklediği sürece ömür boyu ücretsiz olarak faydalanabilecek. 

 10 Temmuz 2019'dan bu yana oyuncular tarafından olumlu yanıtlar alan oyun oyunseverleri simdiye kadar tatmin etmiş durumda. Keçilerle dolu bir alanda gerçek zamanlı aksiyon deneyimini yaşamak isteyen oyuncular için fantastik bir oyun niteliğinde. Oyunseverler dilerse keçilerini özelleştirebilecek ve farklı silahlar ilerakiplerine karşı üstünlük sağlayabilecekler. 

Normal fiyatı 31 TL olan oyun Steam'de 31 Mart'ta kadar ücretsiz hale geldi. Goat of Duty'i 31 Mart'tan önce Steam kütüphanesine ekleyen oyunseverler oyundan ömür boyu ücretsiz faydalanabilecekler. Aynı zamanda oyun Türkçe dahil olmak üzere 11 farklı dili de desteklemekte. 

Oyun hakkında:

“Uzak geleceğin zalim karanlığında, yeryüzünde bir tek keçiler varlıklarını sürdürüyor.

Her şey o korkunç nükleer kazayla başladı… Keçilere; güçlü toslamaları, yükseğe zıplama yetenekleri ve kulakları sağır eden melemelerinin yanında sahipleri olan insanları kolayca alaşağı edecek bir zekâ da bahşedildi. Dur ya, öyle olmamıştı. Aslında keçiler daha en başından zekiydi; fakat başparmakları yoktu, o yüzden de insanlığın robotları geliştirmesi için sabırla beklediler. Böylelikle onlar da… Hayır ya, böyle de değildi. Alternatif bir evrende, keçiler kudretli savaşçılardır…

Goat of Duty, hızlı ve hararetli bir çok oyunculu nişancı oyunu ve bilmen gereken tek şey bu. Boş yapmıyoruz! Karmaşık akıl oyunlarında usta olmana, farklı karakterleri öğrenmene, becerilerini eşzamanlı kullanmana, stratejik bir takım çalışmasına gerek yok… Yalnızca şeytani savaş alanları, güçlü silahlar ve soluksuz aksiyon var. E tabii bir de saçma sapan şakalar, çılgın keçi kostümleri (kendi aramızda goatstume dediğimiz görünümler) ve arkadaşlarını gönlünce troll'lemene yardımcı olacak keçi mekanikleri olacak!

  • Keçiler. Diğer keçilerle savaşan zırhlı bir keçisin. Bundan iyisi can sağlığı!
  • 2 ila 10 keçi arasında geçebilen çok oyunculu kıran kırana ölüm maçlarında yerini al.
  • Hızlı oynanış tarzı: Ne de olsa keçiler hızlı ve çevik yaratıklar. Ne var ne yok üzerine tırmanabilir, çok yükseklere zıplayabilirler.
  • Eski tip, saf nişancı deneyimi: Düşmanlarına karşı sadece sen ve becerilerin!
  • Çılgın keçi kostümlerini kuşan, keçi gibi dans et ve arkadaşlarını troll'le, savaşta onları melettiğine pişman olsunlar!
  • Dört çok oyunculu mod: Klasik free-for-all, Çilginlik, sürü savaşları (veya insanlar için team deathmatch) ve yepyeni bir mod: çılgın Fus Ro Arena
  • Farklı oyun tarzlarıyla sayısız çılgın haritayı keşfet: Fütürist bir çiftlikte evindeymiş gibi rahat et, uzak gezegenlerdeki dağları keşfe çık, kuzuların çölünü geç, korku kuyusunda tüyler ürpertici dehşetle yüzleş, uzay istasyonundan uzaklara sürüklen veya orta çağ köyünde akıllara durgunluk veren saçmalıklarla karşılaş. Daha pek çok macera da cabası!”