GOG’da 48 Saat İçinde Obduction Oyununu Ücretsiz İndirin

GOG’da 48 Saat İçinde Obduction Oyununu Ücretsiz İndirin

Obduction Ücretsiz

Obduction Ücretsiz

Myst gibi oyunların ve 90’lı yıllarda büyük bir CD-ROM yığınına neden olan diğer şeylerin manevi halefi olan Obduction, GOG’da 48 saat boyunca ücretsiz. Buradan sayfaya gidin, GOG‘da oturum açın, aşağı kaydırın ve kitaplığınıza ekleyin. Bitti! Keyfini çıkarın.

Obduction’da, oyuncunun karakteri uzaylılar tarafından Dünya’dan kaçırılmış ve bir ev bulmaya çalışmak amacıyla birçok yabancı dünyadan birine taşınmıştır. Birinci şahıs bakış açısıyla bir macera oyunu olarak oynanan oyunda, birçok farklı dünyanın çevresini keşfeden oyuncu var. Yabancı manzaraların ve tanıdık insan ortamlarının bir karışımını, bulmacaları çözmeyi ve oyunun nasıl biteceğini etkileyebilecek kararlar vermeyi içerir. Oyun, birinci şahıs oyunlarının yanı sıra düğüm tabanlı point and click sistemi için geleneksel navigasyon kontrollerine sahiptir. Oyundaki birçok nesne tam boyutlu bir görünümde seçilip incelenebilir ve bu sayede oyuncunun bulmaca çözmede yardımcı olabilecek olası gizli çekmeceleri veya özellikleri keşfetmesi sağlanır.

Bu GOG yaz satışının başlangıcını işaret eder, bu birkaç nedenden dolayı dikkat çekicidir. BioShock Infinite ilk defa hizmete girdi, kusurlu ama yine de inanılmaz derecede güzel 2013 birinci şahıs oyunudur. Satış sırasında yüzde 75 indirim var ve Burial At Sea dahil tüm DLC’lerini içeriyor.

GOG’daki Warcraft ve Diablo oyunları da indirimlidir, ancak bu indirim Warcraft I ve II paketi için sadece yüzde 10 veya yüzde 9 oranındadır.

GOG indirimli satışlar 17 Haziran’da sona erecek.