GOG’dan İndirimli PC Oyunları Witcher 3 ve Diğerleri

GOG’dan İndirimli PC Oyunları Witcher 3 ve Diğerleri

GOG İndirimli Oyunlar

GOG İndirimli Oyunlar

Dijital PC oyun perakendecisi GOG, “en çok aranan” oyunlarına ve DLC’ye dayanan bir PC oyunu satışı yürütüyor. Buna “Most Wanted Games” denir ve 23 Nisan’a kadar devam edecek. Satışa sunulan tüm öğeleri GOG web sitesinde bulabilirsiniz. Aşağıda satışta en iyi fırsatlardan bazılarını inceleyeceğiz.

Uzun sürecek birşeyler arıyorsanız, Witcher 3: Year of the Year Edition oyununu 20 dolar karşılığında satın almak yanlış olmaz. Devasa aksiyon RPG’si ve daha sonra ortaya çıkan iki büyük genişleme ile birlikte geliyor. Şimdiye kadar yapılmış en iyi RPG‘lerden biri için çok iyi bir anlaşma.

Mükemmel RPG’lerden bahsetmişken, Divinity: Original Sin 2, 38 dolar karşılığında satılıyor. Sevdiğimiz tamamen modern bir izometrik RPG. Bu türün hayranları da bu klasiklerin gelişmiş sürümlerini kontrol etmek isteyebilir: Planescape Torment; 7 dolar ve Baldur’s Gate 2; 5 dolar.

Düşünceli tipler 16 dolarlık The Witness‘deki şifreli bulmacaların tadını çıkarabilirken, yoğun aksiyon hayranları için ise 12 dolarlık Superhot ya da 4 dolarlık Hotline Miami 2 daha uygun olacak. Shovel Knight: Treasure Trove veya Owlboy‘u 20 dolardan alınabilir.

Korku oyunu hayranları ise Darkest Dungeon‘a 10 dolar karşılığında sahip olabilirler. Çılgın oyun Soma da 6 dolara kadar düştü.

Bunlar, GOG’da satışa sunulan “en çok aranan” oyunlardan sadece birkaçı. Tam listeyi görmek için sitenin web sayfasını ziyaret edin.

Kaynak: 1