Google Stadia Yakında iOS'a Geliyor!

Google Stadia Yakında iOS'a Geliyor!

Google, iOS kullanıcılarının gelecekte bulut oyun platformu Stadia'yı kullanabileceklerini açıkladı. Stadia, “bundan birkaç hafta sonra” iOS'ta herkese açık bir test aşamasına başlayacak.

Google, Stadia'nın iOS'ta ne zaman kullanıma sunulacağına dair kesin bir yayın tarihi vermedi. Şirket, bunun “iOS aşamalı Web uygulamamızın ilk aşaması” olduğu söyledi. Şirket ayrıca, performansı test edeceğini ve geri bildirimlere dayalı olarak daha fazla özellik ekleyeceklerini ifade etti.

Google, Stadia'nın iOS'a geleceği haberinin yanı sıra, Cyberpunk 2077'yi 18 Aralık'tan önce ön sipariş edenlerin stoklar bitmeden ücretsiz bir Premiee Edition alabileceklerini açıkladı. (Cyberpunk 2077, 10 Aralık'ta dünya çapında piyasaya sürülecek.). 100 dolara satılan Stadia Premiere Sürümü, Stadia denetleyicisi ve Chromecast Ultra'yı içeriyor.

Bu duyuru, geliştirici CD Projekt Red'in Johny Silverhand'in oyunda oynanabilir olacağını doğruladığı Night City Wire canlı yayınına denk geliyor. 

Diğer yandan Destiny 2, bulut oyun platformunda ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Stadia kullanıcıları, oyunculara diğer özelliklerin yanı sıra Crucible, Gambit ve Strikes dahil olmak üzere bir dizi Destiny 2 içeriğine erişim sağlayan Destiny 2'nin yeni Light sürümünü inceleyebilir.