Gragas ct, Gragas Counter, Gragas Counterları – Gragas’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Gragas ct, Gragas Counter, Gragas Counterları – Gragas’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Gragas Counter

Gragas Counter

Gragas counter (Gragas ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Gragas Kavgacı Ayyaş; Neşesi ve heybetli Gragas, mükemmel birayı arayan, sıradan bir harman ustasıdır. Bilinmeyen yerlerden gelmiş, şimdi Freljord’un sıra dışı steplerinde nadir bulunan malzemeleri araştırıyor ve her tarifi deniyor. Çoğunlukla sarhoş ve son derece dürtüsel başlatığı efsanevi olan tüm kavgalar, bütün gece süren partiler genellikle maddi hasarlar ile sona erer. Gragas’ın gelişi, içme, şenlik ve yıkımın habercisidir.

Öncelikle LoL karakteri Gragas’ın yeteneklerini hatırlayalım.

Gragas Yetenekler

İçelim Güzelleşelim
Yetenek kullanımında, Gragas maksimum Can değerinin % 6’sını geri kazanmak için içkisinden bir yudum alır. Bu etki her 8 saniyede bir gerçekleşebilir.

Fıçı Yuvarla
Gragas, fıçısını 4 saniye sonra kendi kendine patlayacak ya da etkinleştirildiğinde patlayacak şekilde belli bir konuma yuvarlar. Patlamanın etkilediği düşmanların Hareket Hızı azalır.

Ayyaş Hiddeti
Gragas, 1 saniye için fıçısından içki içerek boğazını ıslatır. İçmeyi bitirdikten sonra sarhoş bir şekilde güçlenir, bir sonraki temel saldırıda yakındaki tüm düşmanlara büyü hasarı verir ve alınan hasarı azaltır.

Vücut Darbesi
Gragas belli bir yere hücum eder ve karşılaştığı ilk düşman birimi ile çarpışır, yakındaki tüm düşman birimlere hasar verir ve onları sersemletir.

Patlayan Fıçı
Gragas, fıçısını belli bir yere fırlatır, patlama alanına yakalanan düşmanlara hasar verir ve onları geri savurur.

Gragas Counterlar’ına (Gragas ct) bir göz atalım.
Gragas ct, Gragas Counter, Gragas Counterları:

Gragas’a Karşı İyi Olan Rakipler

Gragas'a Karşı İyi Olan Rakipler

Gragas’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Gragas'a Karşı Kötü Olan Rakipler