Grand Theft Auto 4, Max Payne 3 ve Diğer Rockstar Oyunları Daha Ucuz

Grand Theft Auto 4, Max Payne 3 ve Diğer Rockstar Oyunları Daha Ucuz

Ucuz Oyunlar

Ucuz Oyunlar

Ucuz oyun oynamak için bir şeyler arıyorsanız, en yeni Humble Bundle bazı harika bilgisayar oyunları almak için harika bir fırsattır. Bir sürü harika Rockstar oyununu içerir ve hepsini sadece toplam 15 dolar karşılığında alabilirsiniz.

Tüm Humble Bundle’larda olduğu gibi, oyunun farklı katmanları vardır. En ucuz olanlar için 1 dolar veya birazcık daha fazla ödeme yaparak; Manhunt, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto III ve Max Payne‘i alabilirsiniz. Ortalam 9.54 dolar civarında da isterseniz; Bully: Scholarship Edition, Grand Theft Auto: San Andreas, L.A. Noire ve Max Payne 2’ye sahip olabilirsiniz. Son katman olarak ise 15 dolarlık ödeme ile alabileceğiniz oyunlar var. 15 dolar ödeyerek; L.A. Noire’s DLC, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City ve Max Payne 3‘ü elde edebilirsiniz.

Bu, bazı klasik Rockstar oyunlarını kontrol etmek ve Grand Theft Auto V’in öncüllerini görmek için harika bir fırsat. GTA 5 buna dahil olmasa da, GTA 4‘ü çok şaşırtıcı gösterecek inanılmaz modlar var.

Bu 1 dolarlık, 9,54 dolarlık ve 15 dolarlık oyun paketleri fırsatını kaçırmayın. Oyunlara erişebilmek için Humble Bundle web sitesini ziyaret edin. Buradan ulaşabilirsiniz; Humble Bundle.

Kaynak: 1