GTA 5'teki En Hızlı Araba Hangisi?

GTA 5'teki En Hızlı Araba Hangisi?

GTA 5 garajınızdaki en hızlı arabaya sahip olmak, sadece en yüksek hıza ulaşmaktan daha fazlasına sahip olmanız anlamına geliyor. Yol tutuş, hızlanma ve ağırlık dikkate alınması gereken kilit unsurlardır.

Bizlerde bugün sizlere GTA 5'teki en hızlı arabaların bir listesini hazırladık.

GTA 5 Online'daki En Hızlı 7 Araba

8 yılı aşkın DLC sürümünden sonra, Grand Theft Auto V oldukça geniş bir araba yelpazesine sahip. Bu listemiz, arabaların en yüksek hızlarına göre hazırlanmıştır. Grand Theft Auto Online'daki (Şubat 2022 itibariyle) en hızlı arabaların bu listesi, PC, Xbox One ve PS4'te bulunan tüm otomobilleri içerir.

7. Overflod Entity XXR

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Entity XF 128mph'lik bir maksimum hıza ulaşabilir . Tam olarak 5,6 saniyede 0'dan 60 mil hıza çıkabilir. GTA 5 tarihinde bu başarıya ulaşan ilk araba olmasa da en önemlilerinden biridir. Entity XXR'yi Legendary Motorsport'tan 795.000 $ karşılığında satın alabilirsiniz. Artı, bu arabayı GTA Online'da iyi bir fiyata satabilirsiniz.
 
GTA 5'in çok sayıda süper arabaya sahip olmasına rağmen, XF nadir görülen bir arabadır. Sahip olmak bir rüya ve binmek bir zevk çünkü çeşitli ayırt edici özelliklere sahip. 
 

6. Inventero Coquette D10

Invetero Coquette D10  , PC, Xbox One ve PlayStation 4'te GTA 5'te bulunabilen “Spor” kategorisindeki iki kişilik bir arabadır. Bu araba, “Los Santos” kapsamında 2020 yılında oyunda kullanıma sunuldu.

130 mph (209 km/s) azami hıza sahip bu RWD, GTA 5'teki en hızlı arabaların seçkin grubunda yenidir. Bir tanesine sahip olmak için oyun içi nakit olarak 1,5 milyon doların biraz üzerinde harcayacaksınız. 

5. Bravado Banshee 900R

Bravado Banshee 900R, GTA 5'in en hızlı ve buna karşın yakıt açısından en verimli otomobilleri arasındadır. GTA 5'teki en hızlı arabalardan biri olan 131mph'lik olağanüstü yüksek bir tepe hızına sahiptir.

Banshee 900R'yi Benny's Original Motor Works'ten satın alabilirsiniz. Model, bir sonraki ucuz seçeneğin maliyetinin yarısından biraz daha fazla ve yaklaşık 565.000 dolardan satılıyor.

4. Principe Deveste Eight

Principe Deveste Eight, sınıfındaki hemen hemen tüm diğer yarış arabalarından daha iyi yol tutuşu sağlayarak seçkinler arasında bir yer edinir.

Bunlardan birini ücretsiz kazanmak için şansınızı denemek isterseniz, model bazen Diamond Casino Lucky Wheel'de en büyük ödül olarak görüntülenir.

Aksi takdirde, Legendary Motorsport'a gitmeniz ve bir tanesine sahip olmak için 1.795.000 $ yatırım yapmanız gerekecek. 212,03 km/sa azami hızın keyfini çıkarırken, her kuruş Principe Deveste Eight'e harcanacak.

3. Pfister 811

2016'da Finance and Felony sürümünde GTA 5'te giriş yapan 2 kapılı bir yarış arabasıdır.

Kanıtlanmış 133 mil (213,24 km/sa) azami hıza sahip Pfister 811, inanılmaz derecede hızlı bir ivmeye sahiptir.

 Otomobilin varsayılan rengi ana gövdede ve iç kısımdaki dikişlerde kullanılırken, kabin, motor bölmesi çevresi ve çatıda tamamlayıcı renk kullanılır.

2. Grotti Itali RSX

Grotti, Festival Sürprizi 2018 etkinliğinin bir parçası olarak  26 Aralık 2018'de piyasaya sürüldü.

Legendary Motorsport, Itali RSX'i GTA 5'te 3.465.000$'dan satıyor. Itali RSX'i koleksiyonunuza ekleyebilir ve garajlarınızdan/mülklerinizden herhangi birine park edebilirsiniz. Ayrıca, gayrimenkulünüzden birinde bulunan bir Araç Atölyesinde özelleştirebilirsiniz.RSX'i bir kez edindikten sonra, onu size getirmesi için Tamirciye sahip olabilirsiniz.

1. Ocelot Pariah

GTA V'deki en hızlı araba için alışveriş yapıyorsanız, aradığınız şey Ocelot Pariah ! Doomsday Heist güncellemesinin bir parçası olarak bu hız şampiyonu, Aralık 2017'de Grand Theft Auto 5 Online'da büyük prömiyerini yaptı.

Ocelot Pariah, Grand Theft Auto V'deki herhangi bir otomobilin en yüksek hızına sahip, saatte 136 mil hızla ilerliyor ve keskin dönüşlerde acayip atletik. 

Pariah, 1.420.000 $ gibi yüksek bir fiyata satıyor ve bu anlaşılabilir bir durum. Bu değerli yatırımı Legendary Motorsport oyun içi sitesinde yapabilirsiniz.

GTA 5'e ve çevrimiçi olarak sağlam bir yatırım yapmak istediğinizde Ocelot Pariah'ı direkt satın almalısınız.

GTA 6'nın çıkış tarihi hala belirsizken Rockstar, Los Santos'a tekrar göz atmanızı sağlamak için GTA 5'i yeni arabalar, etkinlikler ve görevlerle güncel tutuyor. GTA V'deki en hızlı arabayı keşfetmek için listemizdeki otomobilleri deneyin.