GTA 5 100 Milyon Kopya Satıyor ve GTA Online Hala Para Basıyor

GTA 5 100 Milyon Kopya Satıyor ve GTA Online Hala Para Basıyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5

GTA 5

Grand Theft Auto 5 olağanüstü derecede başarılı. Açık dünya PS4, Xbox One ve PC aksiyon oyunu artık 95 milyon kopya sattı. Üç ay önce bu 90 milyon civarındaydı.

ABD tarihinin en çok satan oyunlarından biri olan Rockstar oyununun muazzam bir sonucu. Oyun, zaten ABD, İngiltere ve Avustralya/Yeni Zelanda’daki haftalık ve aylık en iyi 10 satış listesinde düzenli olarak yer alıyor. Oyunun 2013’te çıktığı düşünüldüğünde bu inanılmaz. Son olarak, GTA V Premium Online Edition‘ın piyasaya sürülmesi; oyunun GTA Online‘ın güncellenmiş bir versiyonu ve ekstra oyun içi parayla oynanması nedeniyle oyunda bir yükselme görülmüş olabilir.

GTA Online modu, piyasaya sürüldükten sonra da yıllarca devam etmektedir. Şirket, 31 Mart’ta sona eren son çeyrek ve mali yıl için, Take-Two’ın beklentilerini aşan her zamankinden daha iyi bir performans gösterdiğini söyledi. Ancak Take-Two, GTA Online için belirli bir gelir veya oyuncu rakamlarını paylaşmadı.

GTA Online

GTA Online

GTA Online sunduğu mikro ödemelerden para çekiyor. Bunlar, Take-Two’ın “tekrarlayan tüketici harcamaları kategorisinde” sayılıyor. İleriye baktığımızda Take-Two yönetimi, GTA Online oyuncularının daha fazla yeni içerik bekleyebileceklerini ve daha sonra Rockstar Games’ten gelecek resmi ve özel duyuruların olacağını belirtti.

Take-Two CEO’su Strauss Zelnick, neden GTA 5‘nin inanılmaz başarılı olduğunu düşündüğünü ve neden hala devam ettiğini anlattı.

“Rockstar Games’in benzersiz bir şekilde yeteneğini gösterdiği şey, başlığın kolay yönetilmesi ve ustalaşmanın zorlaştırılmasıdır. Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online’a herhangi bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Eğer sert bir oyuncuysanız, bunu süper zorlayıcı bulabilirsiniz. Biraz daha rahatsanız, deneyimi süper çekici bulabilirsiniz. Artık o kadar çok şey var ki, kendi deneyimlerinizi tanımlayabilir ve çok sayıda harika eğlence için bunu yaratabilirsiniz.” dedi.

GTA 5 oyununu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

GTA 5 İndir