GTA 5 After Hours SP Modu

GTA 5 After Hours SP Modu

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 After Hours SP Modu

GTA 5 After Hours SP Modu

Bu yılın başlarında, GTA Online‘ın After Hours güncellemesi, oyunculara ait gece kulüpleri, gerçek dünyadaki süperstar DJ’leri ve şarkı söyleyen melodileri ekledi. Jedijosh920’nin After Hours SP modu, diğer taraftan deneyimi suç sim’inin tek oyunculu moduna getiriyor. Hatta özel eğlenceleriniz için özel müzik yükleyip oynamanıza bile izin veriyor.

Görüntülerde belirtildiği gibi, oyuncular resepsiyondaki bir menüyü aktif hale getirerek kulüplerindeki dekoru ve DJ’i gerçek zamanlı olarak seçebilir. Jedijosh920’nin projesi, GTA Online’nın yaptığı gibi kurumlarınızı tanıtmanıza izin vermiyor, ancak kendi özel melodilerinizi çalmanıza da izin verir.

Jedijosh920, “After Hours SP, GTA Online ‘After Hours‘ DLC’den GTA 5 tek oyunculu içine tam metinli bir gece kulübü getiriyor. Yeni dans eden mini oyunu oynayabilir, pahalı şampanyayı içebilir ve gece kulübünü Dixon, Solomun, Tale of Us ve Black Madonna içeren stil, isim ve DJ ile tamamen özelleştirebilirsiniz. İlk etapta normal oyunda gece kulübü yapıldığı gibi! Ayrıca gece kulübünde birkaç Paskalya yumurtası göreceksiniz.” diyor.

Melodileri çalmaya gelince, videodaki kısa şovlar Michael’ın Dr Dre’s Next Episode ve Franklin’in Drake’s One Dance’ına ayrılmış. Bunların ikincisi oyunun resmi müziğinin bir parçası değildir. Videoyu inceleyebilirsiniz.

Jedijosh920’s After Hours SP mod hakkında daha fazla bilgi, GTA5-Mods sayfasında bulunabilir. GTA 5’i indirmek isterseniz ğer buradan ulaşabilirsiniz.