GTA 5 Askeri Araçlar

GTA 5 Askeri Araçlar

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5

GTA 5

GTA 5 oyununda, oyuncular düşmanlarla savaşmak için melee saldırıları, ateşli silahlar ve patlayıcılar kullanır. Ama en önemlisi; dünyada gezinmek için atlama, yüzme veya araç kullanabilirler. Haritanın boyutunu karşılamak için oyun, sabit kanatlı uçak gibi önceki Grand Theft Auto IV‘te bulunmayan araç tiplerini tanıtmaktadır. Dövüşlerde, otomatik hedefleme ve bir korunma sistemi düşmana karşı yardım olarak kullanılabilir.

GTA hiçbir zaman araçsız olmaz. Bu muhteşem oyun serisinin açık dünyasında dolaşmak için her zaman bir araca ihtiyaç vardır. Oyun, başlangıçta araba ile başlayıp her yeni oyun çıktığında yaptığı eklemelerle hava, kara ve deniz dolaşımlarına olanak sağlamıştır. GTA 5’te bildiğiniz üzere bu seviye daha da arttı. Biz de bu araçları elimizden geldiğince derledik. Bu yazımızda “GTA 5 Askeri Araçlar” ı inceleyeceğiz.

Askeri araçlar, askeri kuvvetler tarafından tasarlanan veya önemli ölçüde kullanılan tüm kara savaş ve ulaşım araçlarını içeren araç türüdür. Birçok askeri taşıt, araç zırh plakasına veya off-road özelliklerine veya her ikisine sahiptir. Cenevre Sözleşmeleri uyarınca, saha ambulansları ve mobil ilk yardım istasyonları gibi tüm savaş karşıtı askeri araçlar, doğru ve açık bir şekilde işaretlenmelidir.

GTA 5 Askeri Araçlar

GTA 5’teki Askeri Araçlara bir göz atalım. Bu Rockstar Games’den gelen resmi listedir.

Barracks by HVY

Barracks by HVY

Etkiler: Daimler askeri şaşi
Kapasite: 2
Özellikler:
Notlar:

Barracks Semi by HVY

Barracks Semi by HVY

Etkiler: Daimler askeri şaşi
Kapasite: 2
Özellikler: 5 Teker
Notlar:

Crusader by Canis

Crusader by Canis

Etkiler: Jeep Wrangler JK Unlimited, UAZ-469
Kapasite: 4
Özellikler:
Notlar: Sert veya üstü açık. Mesa’daki askeri varyant

Rhino Tank

Rhino Tank

Etkiler: Leopard 2A3
Kapasite: 1
Özellikler: Büyük silah
Notlar: