GTA 5 Bu Hafta Yüzbinlerce Dolar Oyun Parası Dağıtıyor

GTA 5 Bu Hafta Yüzbinlerce Dolar Oyun Parası Dağıtıyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Online Oyun Parası Dağıtıyor

GTA 5 Online Oyun Parası Dağıtıyor

GTA Online cüzdanınızın bu günlerde biraz inceldiyse veya sadece dijital zenginlik yığınlarınıza eklemek istiyorsanız, büyük ihtimalle bu hafta Grand Theft Auto V‘in online moduna girmeyi düşünebilirsiniz. Çünkü GTA$ şu andan 15 Ekim’e kadar bolca kullanılabilir ve bunun için özel bir şey yapmanız bile gerekmiyor.

Sadece şimdi ile 15 Ekim arasında GTA Online’a giriş yaptığınızda 22 Ekim’e kadar, önümüzdeki hafta Maze Bank hesabınıza 300,000 GTA$ teslim edilecektir. İsterseniz hemen geri çıkabilirsiniz ve yine de bonus parasını alacaksınız. Paraya ek olarak, ücretsiz olarak bir Green Wireframe Body Suit’in kilidini de açacaksınız.

Hepsi bu kadar değil. Bir başka büyük durum daha var. Eğer Stone Hatchet ve Double-Action Revolver zorluklarını zaten tamamladıysanız, sadece giriş yaparak ek bir 250,000 GTA$ alacaksınız. Ancak bu zorlukları henüz tamamlamadıysanız ve bunları bu hafta tamamlarsanız, her biri için 250,000 GTA$ kazanırsınız. Daha da iyisi, önümüzdeki hafta bu zorlukların her biri için 250,000 GTA$ tutarında bir başka bonus alacaksınız. Toplamda 1 milyon GTA$ alırsınız.

Ayrıca şimdi ve 15 Ekim arasında, dört remixed Adversary Modları çift GTA$ ve RP ile ödüllendiriyor. Bu, Hunting Pack (Remix), Trading Places (Remix), Running Back (Remix) ve Sumo (Remix) oynamak için güzel bir destek elde edeceğiniz anlamına gelir. Buna ek olarak, bir Gece Kulübüne sahipseniz, tüm hafta boyunca çift Gece Kulübü geliri alacaksınız.

Son olarak, Red Dead Redemption 2‘nin herhangi bir dijital baskısını PlayStation Store’dan veya Microsoft Store’dan ön sipariş vermek GTA Online’da 1,000,000 GTA$ kazandırır; tek yapmanız gereken 15 Ekim’e kadar GTA Online’a giriş yapmak. Daha önce oyunu çevrimiçi mağazadan önceden sipariş etmişseniz, 15 Ekim’den önce giriş yapmanız yeterlidir ve aynı bonusu elde edersiniz. Bu para 16-22 Ekim tarihleri arasında Maze Bank hesabınıza yatırılacaktır.

GTA 5’te para kazanma yolları için GTA 5’te Nasıl Para Kazanılır? konumuza göz atın. Eğer henüz GTA 5 indirmediyseniz buradan hemen indirebilirsiniz.