GTA 5, Büyük Bir Satış Aşamasında Başarılı Olmak Üzere

GTA 5, Büyük Bir Satış Aşamasında Başarılı Olmak Üzere

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Başarısını Halen Sürdürüyor

GTA 5 Başarısını Halen Sürdürüyor

Dört yıl ve 10 ay önce piyasaya sürülen Grand Theft Auto V, Rockstar Games ve ana şirket Take-Two Interactive için hala büyük işler yapıyor.

Şirket, bugün GTA V‘in neredeyse 100 milyon adetlik birim teslim ettiğini açıkladı. Take-Two Mayıs ayında 95 milyon şeklinde bir rakam açıklamıştı. Oyun çeyrek boyunca Take-Two’ın beklentilerinin de üzerine çıktı. Gerçekten de, piyasaya sürüldükten sonra çok büyük bir hit olmaya devam ediyor. Haziran ayında Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satan 3 numaralı oyun oldu.

GTA 5 sadece temel oyunun değil, GTA Online modu da Take-Two’nun beklentisinden daha iyi bir performans gösterdi. Take-Two, “Grand Theft Auto Online, ilk çeyrekte beklentilerini aşmaya devam etti.” dedi.

GTA Online‘ın bu kadar başarılı olmasının ve bu kadar başarılı olmaya devam etmesinin bir nedeni de Rockstar’ın çok sık yeni içerik yayınlamasıdır. En son önemli güncelleme GTA Online: After Hours idi. Take-Two geçen Aralık ayında Doomsday Heist’ten daha büyük bir haftada bir izleyici kitlesine sahipti, ki bu rekor kıran bir güncelleme oldu.” dedi.

İleriye baktığımızda Take-Two, Rockstar’ın önümüzdeki haftalarda ve aylarda oyun için “çok daha yenilikçi içerik” sunmayı planladığını söyledi.

GTA Online’ın büyük bir kısmı mikro ödemelerdir ve bunlar son derece iyi performans göstermektedir. Take-Two CEO’su Strauss Zelnick “tekrarlayan tüketici harcamaları”, yani mikro ödemelerin bu çeyrekte beklenenden daha iyi performans gösterdiğini söyledi.

Rockstar’ın bir sonraki büyük oyunu Ekim ayında piyasaya sürülen Red Dead Redemption 2 olacak. GTA 5’i indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.