GTA 5 Online Yeni Güncellemesi Gelecek Ay Gece Kulüpleri Ekleyecek

GTA 5 Online Yeni Güncellemesi Gelecek Ay Gece Kulüpleri Ekleyecek

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Online Gece Kulüpleri

GTA 5 Online Gece Kulüpleri

2013 yılında piyasaya çıktığından beri, Grand Theft Auto V düzenli güncellemeler ve Rockstar’ın desteğini aldı. Geliştirici, şimdi de yine hayranlarına oyunun GTA Online modu için yakında gelecek olan yeni özelliği açıkladı: gece kulüpleri.

Gelecek ay bir araya geldikten sonra, oyuncular GTA Online’da kendi gece kulüplerine sahip olacak ve çalıştırabilecekler. Rockstar, oyuncuların kulüplerini nasıl yöneteceklerini açıklamamıştı, ancak tasarım, personel alımı ve tanıtımı içerecek. Geliştirici ayrıca gece kulüplerinin elektronik sanatçılar Solomun, Tale of Us, Dixon ve The Black Madonna’dan yeni müzikler çıkaracağını da açıkladı.

Rockstar, “Gece kulüpleri, yapabileceğiniz diğer tüm operasyonlar için mükemmel bir seçimdir, bu yüzden yepyeni bir kurum açmak için bir iş ortağı olarak temel seviyesine girin ve DJ’lerin şovlarını en iyi şekilde sergilemelerine yardımcı olun. Gece kulübü işletmenizin kurulum, tasarım, personel ve promosyondan yararlanılması; Kulüp ne kadar popüler olursa, güvenli duvar güvenliğiniz o kadar hızlı doludur.” diyor.

Bu arada, oyuncular GTA Online’a şuandan 2 Temmuz’a kadar giriş yaparak “misafir listesi” ne katılabilecektir. Bunu yapanlar, 3-9 Temmuz tarihleri arasında giriş yaptıklarında 300,000 GTA $ ve özel bir Orange Wireframe Bodysuit kazanacaklar. Bunun da ötesinde, konuk listesindeki oyuncular Temmuz ayında daha sonraki haftalık giriş bonuslarını alacaktır. Blogunda özetlenen Rockstar’ın bazı bonusları şunlardır:
– Bonus para her hafta 100.000  GTA $ ile 350.000  GTA $ arasında değişiyor.
– Güçlü MTL Pounder Custom gibi gelecekteki araçlarda özel indirimler – karlı iş teslimatlarınız için son derece özelleştirilebilir bir varlık
– Ocelot Swinger klasik spor otomobil gibi yeni araçlarda özel yayınlar
– Yeni gece kulübü temalı tişörtler

GTA 5‘i indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.