GTA 5 Online’nın Büyük After Hours Güncellemesi Çıktı

GTA 5 Online’nın Büyük After Hours Güncellemesi Çıktı

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 After Hours

GTA 5 After Hours

Rockstar Games, Grand Theft Auto V için yeni bir içerik daha sundu. GTA Online için devasa After Hours güncellemesi artık PS4, Xbox One ve PC’de. Şimdi yeni araçların getirilmesi, bir gece kulübüne sahip olma ve işletme yeteneği ve daha fazlası çevrimiçi modda.

Gece kulüpleri güncellemenin en büyük ilavesidir. Oyuncular artık personeli işe almaktan dekor seçmeye ve mekanı tanıtmaya kadar kendi kulüplerini açmak ve yönetmek için Tony Prince ile ortak olabilirler. Kulübünüz popüler hale gelirse, Jimmy Boston ve Lacey Jonas gibi GTA ünlülerini bile görebilirsiniz.

Gece kulüpleri ayrıca daha faydacı bir amaca hizmet ediyor; mevcut tüm iş oyuncuları buradan yönetilebilir. Her kulüp ayrıca GTA Online’a eklenen yedi yeni araçtan biri olan ücretsiz bir Vapid Speedo Custom ile birlikte geliyor. Vapid Speedo Custom, zırh kaplama ve döner makineli tüfek ile yükseltilebilir. Yeni GTA Online araçlarını inceleyebilirsiniz:

 – Dinka Jester Classic (Legendary Motorsport)
 – Ocelot Swinger (Legendary Motorsport)
 – Mammoth Patriot Stretch (Southern San Andreas Super Autos)
 – Festival Bus (Southern San Andreas Super Autos)
 – MTL Pounder Custom (Warstock)
 – Maibatsu Mule Custom (Warstock)

Ayrıca tüm GTA 5 araçlarını görmek isterseniz; “GTA 5 Araçları” konumuza göz atabilirsiniz.

30 Temmuz’a kadar GTA Online’a giriş yapan oyuncular ücretsiz bir Tony’s Fun House tişörtü alacaklar. 2 Temmuz’dan önce giriş yaparak “misafir listesi” ne katılanlar ayrıca 350,000 GTA $, Sessanta Nove Multi-Color ve Pink & Green Camo liveries ve Maisonette Los Santos da dahil olmak üzere özel ödüllerini alacaklar. Konuk listesi üyeleri ayrıca yeni Maibatsu Mule Custom ve MTL Pounder Custom’dan % 40 indirim alabilir.

Son olarak, oyun içi indirimler için yeni bir ürün yelpazesi kullanıma sunuluyor. Oyuncular, 30 Temmuz’a kadar GTA Online’da çeşitli mülkler, işletmeler ve yenileme işlemlerinde % 25 indirim alabilirler. İndirimli öğelerin tam listesini inceleyebilirsiniz:

 – Hangars & Renovations
 – Hangar Workshop
 – Executive Offices & Renovations
 – Executive Garages & Renovations
 – Custom Auto Shop
 – Special Cargo Warehouses
 – Biker Clubhouses & Renovations
 – Custom Bike Shop
 – Biker Businesses
 – Bunkers & Renovations

GTA 5‘i indirmek isterseniz buradan ulaşıp indirebilirsiniz.