GTA 5’de Bu Haftaki Yenilikler

GTA 5’de Bu Haftaki Yenilikler

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA Karin 190Z

GTA Karin 190Z

Rockstar’ın Grand Theft Auto V oyunu, çevrimiçi modu için yeni içerik almaya devam ediyor. GTA Online‘ın haftalık yeni güncellemesi şu andan itibaren yeni bir araç ekleyerek çeşitli ürünlerde satış ve indirimler sunuyor. Yeni araçtan başlayarsak; şimdi Legendary Motorsport’tan Karin 190Z‘yi satın alabilirsiniz.

Videoda görebileceğiniz gibi, klasik, arsız Rockstar açıklamasına sahip, klasik görünümlü bir spor otomobilidir. Rockstar açıklaması ise; “En rafine Grotti kadar zarif ve suavest Ocelot kadar şık olan bu Sports Classic, elli yıllık coşkunun karşısında bir fincan pipo içmektir” şeklinde.

Rockstar, Special Cargo’nun satışları bu hafta yüzde 25 oranında düşürürken, satışlar açısından yine yüzde 25’lik bir oranla Biker Business yükseltmeleri ve malzemeleri sunuyor. Satışlar, araçlarda, kıyafetlerde, dövmelerde, yatlarda ve daha pek çok alanda indirimli olarak devam ediyor.

İşte bu hafta GTA Online’da satışa sunulanların özeti:

Yatlar, Moc’ler ve Daha Fazlası
 – All Yachts – % 30 indirim
 – Yacht Renovations – % 30 indirim
 – Mobile Operations Center Cabs – % 30 indirim
 – Mobile Operations Center Renovations – % 30 indirim
 – Bunker Renovations – % 30 indirim
 – Aircraft Workshop – % 25 indirim

Üst Düzey Araçlar
 – Ocelot Pariah (Sports) – % 30 indirim
 – Ocelot XA-21 (Super) – % 30 indirim
 – Coil Raiden (Sports) – % 30 indirim

Giyim ve Dövmeler
 – Doomsday Heist giyim – % 25 indirim
 – Import/Export dövmeleri – % 25 indirim

GTA Online, bazı Smuggler’s Run görevleri için ayrıca çift GTA $ ve RP teklif ediyor; Biker Business satışları bu hafta yüzde 25 ekstra GTA $  ödeyecek. Ayrıca bu haftaki Premium Race ve Time Trial etkinliği belli oldu. Time Trial “Calafia Way” iken, Premium Race Ruiner 2000 aracını içeren “Damned”. Her zamanki gibi Premium Race, ilk üçü tamamlayanları GTA $ ile ödüllendirir ve herkes üçlü RP alır. Time Trial’de zaman süresini geçerseniz çift GTA $ ve RP kazanırsınız.

Kaynak: 1