GTA 5’in En İyi Görsel Revizyon Modu, Son Çarpıcı Güncellemesi ile Geri Döndü

GTA 5’in En İyi Görsel Revizyon Modu, Son Çarpıcı Güncellemesi ile Geri Döndü

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Natural Vision Remastered Modu

GTA 5 Natural Vision Remastered Modu

Grand Theft Auto 5 görsel revizyon modları için bir çok kişi sabırsız olabiliyor ve belki de hiçbiri Jamal Rashid’in Natural Vision Remastered‘den daha iyi olamadı. Binlerce saatlik çalışmanın sonucu olarak, her bir güncelleme yeni seviyelerdeki gerçekçiliğe isabet ediyor ve en sonuncusu da oldukça dikkat çekicidir.

Rashid, “En yeni NaturalVision Remastered güncellemesindeki ana odağım, Cloudy hava durumunu revize etmekti. Bu özel havanın düzenlenmesi için büyük bir girişim olacağını biliyordum, bu yüzden burayı sonuna kadar yalnız bıraktım. Günün her saatini yeniden işleyip zaman döngüsü boyunca dengelemeye karar verdim.” diyor.

Razed, modun yeni Cloudy hava durumu ile gelen Red Dead Redemption 2‘nin görsel stiline adandığını söylüyor ve modun en son güncellemesini bitirmekten memnuniyet duyuyor.

Razed şu şekilde devam ediyor; “Genellikle zaman dilimi iki bölgeye (Şehir ve Kırsal) ayrılmıştır, böylece daha spesifik düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak bulut renklerini/bulut ışıklandırmasını kontrol eden dosya her iki bölgede de evrenseldir. Sonuç olarak, bazı sorunlara rastladım, ama neyse ki her şey sonuçta dengelendi.

Kenarları daha yumuşak bir görünüm vermek için bulut dokusunu bir arkadaşımın yardımlarıyla düzenledim. Bunun birçoğu, kesinlikle çok etkileyici olduğunu düşündüğüm yaklaşan Red Dead Redemption 2’den ilham aldı. Umarım oyun önümüzdeki sene PC’de çıkar, çünkü modifiye etmeyi çok isterim.”

Bu ince ayarların yanı sıra, Razed diğer hava koşullarında bazı iyileştirmeler yaptığını ve bir dizi hataları düzeltdiğini söyledi. Los Santos‘da biraz kavurduğunu ve bu güncellemenin NaturalVision Remastered’ın sonuncusu olacağını dile getirdi. Sonuçların görüntülerine göz atabilirsiniz.

NaturalVision Remastered son güncellemesi 24 Ekim Çarşamba günü açıklanacak. Modu indirmek ve daha fazla bilgi için GTA5 Mods sayfasına bakabilirsiniz. Ayrıca GTA 5 ile ilgili popüler konularımıza göz atabilirsiniz.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri

GTA 5 Hileleri

GTA 5 Araçları

GTA 5 Para Kazanma

En İyi GTA 5 Modları

Gerçekçilik için En İyi GTA 5 Modları

GTA 5 İndir